Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί πως την Πέμπτη θα διατεθούν στους φιλάθλους του ΟΦΗ τα εισιτήρια τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, εξέδωσε η κρητική ΠΑΕ την Τετάρτη.

Επίσης, σε αυτή γίνονται γνωστές οι τιμές, οι μέρες, αλλά και τα σημεία προπώλησης των εισιτηρίων για το παιχνίδι απέναντι στο «τριφύλλι».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Αύριο Πέμπτη ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα με τον Παναθηναϊκό ο οποίος θα διεξαχθεί την Δευτέρα στις 5.15 μμ. στο «Θ. Βαρδινογιάννης». Συνολικά θα κυκλοφορήσουν 5.000 εισιτήρια, αποκλειστικά για τους φίλους του ΟΦΗ, με την διαφορά σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, να είναι ότι θα κυκλοφορήσουν εισιτήρια και στις θύρες 2-3-7. Επίσης για πρώτη φόρα φέτος τα εισιτήρια στις θύρες 4-5 θα κοστίζουν 10 ευρώ, αντί για 15 που ήταν μέχρι τώρα.

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων:
Θύρες 1-4-5: 10 ευρώ
Θύρα 8: 20 ευρώ
Θύρες 2-3-7: 25 ευρώ

Τα εισιτήρια θα διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ στο κεντρικό γήπεδο, δίπλα από την Θύρα 9, στις ώρες 9πμ.-3μμ. και 6μμ.-9μμ. (τηλ.: 2810 254674).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Έξι μήνες νοκ άουτ ο Τσαούσης

«Βόμβα» από Πρίτσα στη Δίκη: «Διαιτητής ομολόγησε ότι προσπάθησαν να ρίξουν φέτος την Κηφισιά»!

Βάργκα: Χόρεψε «Τα Ριάλια» και «Ένα Όμορφο Αμάξι Με Δυο Άλογα» στο γλέντι τίτλου!

Ντέμης: «Έτσι χτίζονται οι ομάδες, με 3-4 μεταγραφές, όχι με 10 - Η έμπνευση Νίκολιτς που έδωσε το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ»

Δωρεάν είσοδος για τους φιλάθλους στο Ατρόμητος-Πανσερραϊκός - Αλλαγή ώρας στην αναμέτρηση

Ντέμης: «Διαφωνώ με Σαββίδη, αυτά δεν δουλεύουν στους παίκτες - Ο ΠΑΟΚ δεν μπήκε ποτέ στα playoffs»

Τσανάκας: «Η συνάντηση που έρχεται και οι δηλώσεις με νόημα του Μεντιλίμπαρ»

Τσορμπατζόγλου: «Όλα ανοικτά στον ΠΑΟΚ - Ντροπιαστικό να μιλάει μετά από τέτοιο σοκ μόνο ο νεαρός Μύθου»

Δεσύλλας: «Τι ισχύει με Νέστρουπ και Ρεμπρόφ στον Παναθηναϊκό»

Σαββόπουλος: «Κέρδισε την παραμονή του στον Άρη ο Γρηγορίου, ξέρει τι χρειάζεται η ομάδα»

TAGS: ΟΦΗ