Ο Βαγγέλης Αγγέλου θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ο αντικαταστάτης του Βαγγέλη Αλεξανδρή στον πάγκο του Άρη. Ο μέχρι πέρυσι συνεργάτης του Ντούσαν Ίβκοβιτς στον Ολυμπιακό βρίσκεται από νωρίς το πρωί στη Θεσσαλονίκη για να συζητήσει με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Λευτέρη Αρβανίτη, και εφόσον δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο θα υπογράψει.

Μάλιστα, αν όλα πάνε καλά, θα κάνει το απόγευμα κιόλας την πρώτη του προπόνηση, ενώ θα κάνει ντεμπούτο στην αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Ηλυσιακό στο «Αλεξάνδρειο».

Ο 50χρονος τεχνικός είχε διατελέσει βοηθός του Μίλαν Μίνιτς στον Άρη τη σεζόν 2001/02. Επίσης έχει δουλέψει σε Χαλκίδα, ΑΕΚ και Τρίκαλα, ενώ έχει εργαστεί σαν βοηθός του Παναγιώτη Γιαννάκη στο Μαρούσι και του Ντούσαν Ίβκοβιτς σε Ντιναμό Μόσχας και Ολυμπιακό.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ευχαρίστησε τον Γιαννακόπουλο ο Ερασιτέχνης: «Μεγάλη ενέργεια Παναθηναϊκής αλληλεγγύης - Ο σύλλογος είναι οικογένεια»

Ομπράντοβιτς: «Σήμαινε πολλά για εμένα ο Παύλος, ήταν δεύτερος πατέρας μου - Με τον Δημήτρη είμαστε στην ίδια γραμμή»

«Η άμυνα του Παναθηναϊκού, ο Φρανσίσκο, αλλά και ο ΠΑΟΚ που δείχνει ότι… έρχεται»: Το σχόλιο των Ρομπόλη και Πετρίδη

Φρανσίσκο: «Νιώθω 1000% έτοιμος, πολύ καλή η συνεργασία με Ομπράντοβιτς - Ανυπομονώ να φωνάξω μαζί με τον κόσμο»

Μαντζούκας: «Βγάλαμε ενέργεια από την άμυνα, πήραμε αυτά που έπρεπε από το ματς»

Η βραδιά «πράσινης» ενότητας και οι... πύραυλοι του Ζοτς: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπουργκ

Άλλο επίπεδο ο Παναθηναϊκός, έκανε πλάκα στην Μπουργκ στη μεγάλη επιστροφή του Ομπράντοβιτς!

Το τρίποντο του 16χρονου Βαρβαρίτη και η καθολική αποθέωση από το κοινό του Παναθηναϊκού!

Το κοινό ποστάρισμα ΠΑΕ και ΚΑΕ με Αλαφούζο και Γιαννακόπουλο: «United we stand»!

Σπανούλης: «Ικανοποιημένος με την σκληράδα και τον χαρακτήρα των παικτών μου»

TAGS: Άρης