Σίγουρος πως ο ΟΦΗ αν παίξει καλά μπορεί να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Παναθηναϊκό στον αγώνα των δύο ομάδων που θα γίνει την Δευτέρα (29/10), τόνισε σε δηλώσεις του ο Μίρνες Σίσιτς.
Ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός παρέλαβε το βραβείου του καλύτερου γκολ της έβδομης αγωνιστικής από τους επικεφαλής των οργανωμένων οπαδών του κρητικού συλλόγου, οι οποίοι του ευχήθηκαν ανάλογη συνέχεια.
«Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό για εμένα να παίρνω τέτοια βραβεία και ελπίζω να μην είναι το τελευταίο για φέτος. Ελπίζω να έχουμε επιτυχίες συνολικά σαν ομάδα για το καλύτερο του ΟΦΗ», είπε αρχικά ο Σλοβένος και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Προσωπικά δεν κυνηγάω μέσα στο παιχνίδι να πάρω αυτό το βραβείο. Πιστεύω και εύχομαι και άλλοι ποδοσφαιριστές της ομάδας μου να πάρουν ένα ανάλογο βραβείο στη συνέχεια. Είναι σίγουρα όμως ένα πολύ ωραίο συναίσθημα και εύχομαι να έρθουν και άλλα τέτοια βραβεία στην ομάδα».
Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός μίλησε για τη νίκη στο κρητικό ντέρμπι απέναντι στον Πλατανιά, αλλά και το επόμενο παιχνίδι του ΟΦΗ που είναι κόντρα στον Παναθηναϊκό την Δευτέρα (29/10): «Σίγουρα ήταν μια δύσκολη νίκη κόντρα στον Πλατανιά σε μια δύσκολη έδρα .Πλέον η ψυχολογία μας είναι ανεβασμένη. Με τον Παναθηναϊκό που είναι μια καλή ομάδα θα προσπαθήσουμε να παίξουμε κλειστά και να πετύχουμε κάποιο γκολ στις ευκαιρίες που θα μας δοθούν στο παιχνίδι, καθώς πρόκειται για μια καλή ομάδα αλλά εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι η δική μου ομάδα. Ειδικά σε αυτό το παιχνίδι αν είμαστε καλοί και δυνατοί μπορούμε να πάρουμε κάτι αλλά αυτό εξαρτάται καθαρά από εμάς».
Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι των οργανωμένων φιλάθλων του ΟΦΗ, οι οποίοι έδωσαν και το βραβείο στον Σίσιτς ευχήθηκαν στον Σλοβένο υγεία και να συνεχίσει μαζί με τους συμπαίκτες του να φέρουν και άλλες επιτυχίες στην ομάδα.