Εν αναμονή των εκπροσώπων της επενδυτικής τράπεζας Seymour Pierce βρίσκονται στην ΑΕΚ.

Οι Άγγλοι αναμένονται σήμερα στην Αθήνα για να έχουν συνάντηση με τον Δημήτρη Βιντιάδη.

Με τη διοίκηση δεν υπάρχει κάποιο προγραμματισμένο ραντεβού, ωστόσο ο Έλληνας εφοπλιστής έχει ζητήσει να είναι σε επιφυλακή για την περίπτωση που χρειαστούν κάποια επιπλέον στοιχεία.

Οι εκπρόσωποι της τράπεζας θα μείνουν στην Ελλάδα μέχρι την Τετάρτη κι εν συνεχεία, βάσει όσων ακούσει από το στόμα τους, ο Δημήτρης Βιντιάδης θα πάρει τις τελικές του αποφάσεις. Οι άνθρωποι της τράπεζας είναι πλήρως ενημερωμένοι για τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ και τις οφειλές της. Μένει να φανεί, εφόσον ολοκληρωθεί το deal, πώς θα γίνει η αλλαγή σκυτάλης στην ΠΑΕ και αν η πλευρά Βιντιάδη θα έχει τη συμπαράσταση ξένων επενδυτών.

Σημειώνεται πως η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στην ΠΑΕ τρέχει μέχρι τις 5 Νοεμβρίου. Αν μέχρι τότε δεν έχει καλυφθεί και δεν μπουν τα περίπου 10,5 εκατ. ευρώ που απαιτούνται για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών, θα οριστεί νέα ημερομηνία για γενική συνέλευση στις 27 ή 28 του μήνα, που θα προκηρύξει νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, στην οποία θα μπορούν να συμμετέχουν οι ενδιαφερόμενοι.

Πάντως εφόσον στο μεσοδιάστημα υπάρχει συμφωνία, το πρόβλημα της ρευστότητας μπορεί να αντιμετωπιστεί με την κατάθεση χρημάτων στα ταμεία της ΠΑΕ «έναντι μελλοντικής αύξησης μετοχικού κεφαλαίου».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Marca: Ξεχωρίζει τον Ολυμπιακό στη νέα εποχή της Εθνικής Ελλάδας

Στις εγκαταστάσεις του Άρη η Ολλανδία - Συναντήθηκε με Τσάβι και Φαν Νίστελροϊ ο Γρηγορίου

Σε πλήρη ετοιμότητα ο Παναθηναϊκός: Ανακατασκευάζει τον χλοοτάπητα του ΟΑΚΑ σε 72 ώρες!

Επιστροφή Σοφοκλή Πιλάβιου στον Παναθηναϊκό - Αυτά θα είναι τα καθήκοντά του

Παναθηναϊκός: Ανεβάζει στροφές ο Ταμπόρδα - Θετικά νέα και για Κοντούρη

Αφαίρεση τριών βαθμών και πρόστιμο στον Βόλο για χειραγώγηση αγώνα με φόντο τις δηλώσεις Σούντγκρεν - Η αντίδραση Μπέου

Στον Ατρόμητο ο Βουνοτρυπίδης

Νικολακόπουλος: «Η τριπλή στόχευση Ιμανόλ για τους νέους και τι είχε με τον Χριστογεώργο και Μανδά»

Τσακίρης: «Ποιους παίκτες της ΑΕΚ ωφέλησε η διακοπή - Ο προγραμματισμός για Βάργκα»

Δεσύλλας: «Θετικές οι κινήσεις της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, δείχνουν ότι ο κόσμος αποτελεί προτεραιότητα»

TAGS: A.E.K.