Για την απόφαση να «κοπεί» η εκπομπή «Πρωινή Ενημέρωση» από την τηλεόραση της ΝΕΤ μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Αρβανίτης. «Γελάνε όλοι. Θα μπορούσαν τουλάχιστον βρουν κάτι άλλο. Έχει γίνει η ιστορία της πλάκας», σχολίασε ο δημοσιογράφος ενώ στην συνέχεια τόνισε, «κάποιοι γουστάρουμε που είμαστε δημοσιογράφοι».

Η απόφαση να «κοπεί» η εκπομπή και οι δύο δημοσιογράφοι-ο Κώστας Αρβανίτης και η Μαριλένα Κατσίμη- από την παρουσίαση της εκπομπής, ελήφθη από τον γενικό διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης, Αιμίλιο Λιάτσο, εξαιτίας των σχολίων που έκαναν χθες το πρωί σχετικά με την υπόθεση των βασανισμών συλληφθέντων στην Ασφάλεια, θέμα που παρουσίασε πρώτος ο Guardian και συνέχισε η «Κυριακάτικη Αυγή».

«Η εκπομπή ήταν μία από τις πιο δυνατές και ήταν μέσα στον ανταγωνισμό. Δεν υπήρχε λόγος να κοπεί. Από μια άστοχη δημοσιογραφική ενέργεια, δημιουργείται ένα μεγάλο πολιτικό θέμα. Αν δεν μας θέλει η κοινωνία δεν υπάρχουμε! Για παράδειγμα αν η κοινωνία δεν ήθελε τον Ολυμπιακό, δεν θα υπήρχε Ολυμπιακός. Για τη μόνη Δημοκρατία που μπορούμε να μιλάμε είναι για το κόμμα, τη Νέα Δημοκρατία», ήταν μερικά από τα σχόλια του Κώστα Αρβανίτη στον αέρα του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 μιλώντας στους Μπάμπη Χριστόγλου και Μιχάλη Λεάνη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Έκρηξη στο Μονακό: Για πιθανή τρομοκρατική επίθεση κατά του ολιγάρχη κάνουν λόγο οι αρχές - Δείτε βίντεο

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 30 Ιουνίου

Δίκη για τα Τέμπη: Σήμερα αποφαίνεται η εισαγγελέας για τα νέα αιτήματα των συνηγόρων υποστήριξης

Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα: Άνεμοι έως 6 μποφόρ στο Αιγαίο

Ποιοι συνταξιούχοι μπορούν να διεκδικήσουν επιστροφές εισφορών από 1η Ιουλίου

Μυτιλήνη: Νεκρός στη θάλασσα βρέθηκε ο παπα-Στρατής που ανέδειξε το προσκύνημα του Μανταμάδου

Θεσσαλονίκη: Δύο τραυματίες μετά από συμπλοκή στη Νικόπολη

Δολοφονία 15χρονου στην Καλλιθέα: Προφυλακίστηκαν ο δράστης και άλλοι δύο κατηγορούμενοι

Πιθανό νέο πολιτικό σκάνδαλο στις ΗΠΑ: Επένδυση Τραμπ στην Axon λίγο πριν το συμβόλαιο-μαμούθ για Taser της ICE

Ελληνική επιστημονική αποστολή στη Βενεζουέλα για την υποστήριξη των σεισμόπληκτων περιοχών