Απόλυτα ικανοποιημένοι για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Χρήστος Μπούρμπος είναι οι άνθρωποι του ΟΦΗ.

Ο έμπειρος δεξιός μπακ εδώ και αρκετό είναι τραυματίας, με αποτέλεσμα να έχει αγωνιστεί μόνο δέκα λεπτά στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας απέναντι στη SKODA Ξάνθη.

Ωστόσο, ο 29χρονος ποδοσφαιριστής, με την εμφάνισή του στο φιλικό με τον Γιούχτα την Τρίτη, έδειξε πως ο Νίκος Αναστόπουλος μπορεί να υπολογίζει σε αυτόν, ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Μάλιστα, ο Μπούρμπος δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο εκτός έδρας ματς κόντρα στον Ολυμπιακό το ερχόμενο Σάββατο, στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Εκτός από τον Έλληνα αμυντικό, "στροφές ανεβάζει" και το τελευταίο χρονικά απόκτημα της ομάδας του Ηρακλείου, Μοχάμεντ Σαρ.

Ο Σενεγαλέζος βρίσκεται στη φυσική κατάσταση που θέλει ο «Αλενατόρε» και το ενδεχόμενο να κάνει ντεμπούτο με τη «μελανόλευκη» φανέλα στο Φάληρο, μοιάζει πολύ πιθανό.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ έχει την ευκαιρία να κάνει σούπερ γιορτές, ούσα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας»

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός έκανε μία νίκη στο Champions League και μετά άρχισε τις γκέλες στο πρωτάθλημα…»

Αθανασίου: «Θα μπορούσε να έχει καλύτερη μοίρα ο Παναθηναϊκός, λείπει ένας… Παντελίδης από το ρόστερ»

ΠΑΟΚ–Παναθηναϊκός: Παράδοση, σκορ και σερί που «δείχνουν» ντέρμπι στην Τούμπα

Κετσετζόγλου: «Μεγαλύτερη η σημασία και ο κίνδυνος του αγώνα με τον ΟΦΗ για την ΑΕΚ μετά την γκέλα του Ολυμπιακού»

Τσορμπατζόγλου: «Στοιχίζει στον ΠΑΟΚ η απουσία του Γιακουμάκη σε ένα τόσο σημαντικό ντέρμπι»

Παγκάκης: «Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θα ξεκαθαρίσει τους στόχους του Παναθηναϊκού»

Κωνσταντινίδης: «Άλλο ματς από αυτό της Λεωφόρου-Να πιέσουμε τον Παναθηναϊκό»

Ζίβκοβιτς: «Με πάθος και ενέργεια για τη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό»

Καραπαπάς κατά διαιτησίας: «Μπερδέψατε την καλή μας πρόθεση με κάτι άλλο»

TAGS: ΟΦΗ