Χωρίς τον Λίαμ Λόρενς θα πορευτεί ο ΠΑΟΚ για τις επόμενες δύο-τρεις εβδομάδες, καθώς όπως έδειξαν οι σημερινές εξετάσεις έχει υποστεί θλάση α’ βαθμού στην γάμπα.

Συνεπώς ο Γιώργος Δώνης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ιρλανδού μεσοεπιθετικού στα επόμενα ματς με Πανιώνιο (εκτός) και Πλατανιά (εντός), ενώ θα κάνει προσπάθεια ώστε να προλάβει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (18 Νοεμβρίου).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Λίγες αλλαγές από τον Νίκολιτς στο Αγρίνιο»

Δεσύλλας: «Ψάχνει αντίδραση ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Βόλο - Οι σκέψεις Μπενίτεθ για την 11αδα»

Λέτο: «Είμαι πολύ χαρούμενος που οι παίκτες μου έχουν νοοτροπία νικητή»

Μπενίτεθ: «Μας δίνει έξτρα κίνητρο η ήττα του πρώτου γύρου - Να δημιουργούμε περισσότερες ''καθαρές'' ευκαιρίες»

Τσανάκας: «Να μη δώσει ευκαιρίες στον Άρη ο Ολυμπιακός - Τελευταία στιγμή οι αποφάσεις του Μεντιλίμπαρ»

Δύο δοκάρια, ευκαιρίες, αλλά όλα στο μηδέν: Τα highlights του Κηφισιά-Asteras AKTOR

Σαββόπουλος: «Μετρημένα κουκιά στην άμυνα του Άρη, Μορόν και Γένσεν κρίνουν τις υπόλοιπες θέσεις»

Τρέλα στο Αγρίνιο στην άφιξη της ΑΕΚ

Τσορμπατζόγλου: «Ίσως και αύριο στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Ζαφείρης - Τέιλορ και Μπιάνκο διεκδικούν θέση στην 11άδα»

Βαθμολογία Super League: Mόνιμος κάτοικος 4άδας ο Λεβαδειακός, ανάσα για ΟΦΗ, «βουλιάζουν» ΑΕΛ Νοvibet & Πανσερραϊκός

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.