Το συμβόλαιο του Βασίλη Τοροσίδη με τον Ολυμπιακό εκπνέει σε λίγους μήνες και ήδη άρχισαν τα δημοσιεύματα για ομάδες που φέρονται να σκέφτονται την απόκτησή του! Από την Ιταλία, η ιστοσελίδα “canalegenoa” αναφέρει ότι η περίπτωση του αρχηγού των ερυθρολεύκων είναι στα υπόψη της διοίκησης της Τζένοα.

Το δημοσίευμα δεν μπαίνει σε λεπτομέρειες αλλά, εκτιμάται ότι υπάρχει μια βάση καθώς πρόκειται για μια ιστοσελίδα η οποία, τουλάχιστον, για τα θέματα της Τζένοα έχει καλή πληροφόρηση.

Πριν από λίγες ημέρες, ανάλογες πληροφορίες είχε μεταφέρει και το calciomercato, και ο ιταλός δημοσιογράφος Τζιανλούκα Ντι Μάρτζο ο οποίος έχει πληροφόρηση για τα μεταγραφικά θέματα στις ομάδες της γειτονικής χώρας.

Φυσικά, και στον Ολυμπιακό δεν επηρεάζονται από τα δημοσιεύματα και επιθυμούν να υπογράψουν νέο συμβόλαιο με όλους τους παίκτες που λήγουν τα συμβόλαιά τους, αλλά όπως ξεκαθάρισε ο Βαγγέλης Μαρινάκης με καμία πρόθεση να μετατραπούν τα ζητήματα των ανανεώσεων σε σίριαλ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Στο στόχαστρο της Μπεσίκτας ο Τζολάκης – Σχέδιο επένδυσης με εισήγηση Γιαλτσίν

Διάψευση Τσάλοφ: «Ο άνθρωπος που μίλησε δεν με εκπροσωπεί - Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Λουτσέσκου»!

Παναθηναϊκός: Το μήνυμα Μπενίτεθ για συνεχή προσπάθεια και βελτίωση με… Rocky

ΟΦΗ: Οι Snakes ιδρύουν τη δική τους ποδοσφαιρική ομάδα!

Άρης: «Η μονταζιέρα του Λανουά δουλεύει καλά, αλλά κάποιος πρέπει να τον ξυπνήσει γιατί μετράει αντίστροφα»!

Αναβολή συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ για σεβασμό στην απώλεια της μητέρας του Βαγγέλη Μαρινάκη

Προς συμφωνία ΠΑΟΚ και Γερεμέγεφ - Πώς κατέληξε στον Σουηδό φορ ο Δικέφαλος του Βορρά

Κλήθηκαν σε απολογία Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Παναιτωλικός

Λανουά: «Λανθασμένη παρέμβαση του Τζήλου στη φάση του Ντεσπόντοφ - Για κίτρινη το μαρκάρισμα του Μόντσου στον Τσικίνιο»!

«Πρώτη» για τον Ζαφείρη στον ΠΑΟΚ με φατούρο