Στην σπουδαιότητα της νίκης της Φενερμπαχτσέ κόντρα σε έναν αντίπαλο του μεγέθους και του ονόματος του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Ιλκάν Καραμάν.

Ο 22χρονος φόργουορντ της τουρκικής ομάδας εστίασε στην πολύ καλή απόδοση που είχε η ομάδα του αμυντικά στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, όμως τόνισε ότι η χαλάρωση του τελευταίου δεκαλέπτου επέτρεψε στους «πράσινους» να ροκανίσουν την διαφορά και αυτό είναι κάτι που πρέπει να διορθωθεί.

«Είχαμε καλό ξεκίνημα και ελέγξαμε το παιχνίδι μέχρι τα μέσα του τελευταίου δεκαλέπτου. Παίξαμε εξαιρετική άμυνα στις τρεις πρώτες περιόδου και κρατήσαμε τον Παναθηναϊκό στους 41 πόντους. Όμως λίγο η έλλειψη κινήτρου λίγο η χαλάρωση βοήθησε τους αντιπάλους να μειώσουν τη διαφορά στο τελευταίο δεκάλεπτο», είπε ο Καραμάν και συνέχισε: «Όπως και να έχει, είναι σπουδαίο να νικάς έναν αντίπαλο όπως Παναθηναϊκός. Θα προσπαθήσουμε να μειώσουμε τα λάθη μας και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί -κυρίως στο ζωγραφιστό- στα επόμενα παιχνίδια».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ντελίριο για τους πρωταθλητές Ευρώπης στο Δημοτικό Θέατρο - Αποθέωση για τον Ολυμπιακό από 85.000 και πλέον οπαδούς

Η στιγμή της βραδιάς: Ο Παπανικολάου παρέδωσε το τρόπαιο στον Μπαρτζώκα και αυτός το σήκωσε στον ουρανό του Πειραιά!

Αγγελόπουλοι: «Ο Ολυμπιακός θα μπει στο νέο ΣΕΦ πρωταθλητής Ευρώπης - Πάμε και για άλλα ευρωπαϊκά»!

Κόκκινο ποτάμι στον δρόμο: Η μηχανοκίνητη πομπή των οπαδών του Ολυμπιακού δεν είχε… τέλος!

Πόζαρε με την Ευρωλίγκα του Ολυμπιακού ο Δημητριάδης την επομένη του επεισοδίου με Μαρινάκη

Ζέρβας: «Δικαίωση για Μπαρτζώκα, αδερφούς Αγγελόπουλους-Τι ισχύει με Μοντέρο, ΜακΙντάιρ και Πίτερς στον Ολυμπιακό»

«Αυτή η ομάδα δεν λύγισε ποτέ»: Η παρακάμερα του Ολυμπιακού απ’ τον τελικό

Οργανωτής Βεζένκοφ στους πανηγυρισμούς στο Telekom Center για το 4ο του Ολυμπιακού!

Βρούτσης: «Το Final 4 της Αθήνας ανέδειξε τις δυνατότητες της χώρας μας»

Ο Τζόζεφ μπήκε σε κλειστό club: Ο 14ος παίκτης με δαχτυλίδι NBA και Euroleague