Τον Παναθηναϊκό χαρακτήρισε ακλόνητο φαβορί στο αθηναϊκό ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ ο Ιμπραϊμ Σισοκό.

Μάλιστα, ο μεσοεπιθετικός του τριφυλλιού εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα καταφέρουν να πάρουν τη νίκη από την Ένωση -ομάδα που ωστόσο χαρακτήρισε καλή- με σκοπό να ευχαριστήσουν τους οπαδούς τους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για το αν γνωρίζει την ιστορία των ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΑΕΚ:
«Ποτέ δεν άκουσα τίποτα σχετικά με αυτό ντέρμπι, αλλά θα παίξουμε σε αυτό το παιχνίδι, όπως και σε όλες τις άλλες αναμετρήσεις».

Για το που κρίνονται τόσο σημαντικά παιχνίδια:
«Αρχικά τα ντέρμπι κρίνονται από την πνευματική διάθεση, από την κατάσταση στην οποία θα παραταχθεί μια ομάδα. Και αυτή που θα παραταχθεί καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, θα έχει και το προβάδισμα. Όμως πιστεύω, ότι επειδή κάνουμε σκληρή προπόνηση, τα πράγματα θα εξελιχθούν καλά για εμάς στο ντέρμπι με την ΑΕΚ».

Για το αν έχει άποψη για την αγωνιστική κατάσταση της ΑΕΚ:
«Ναι τους είδα την προηγούμενη εβδομάδα που κέρδισαν με 1-0 τον Πλατανιά. Παίζουν καλά και έχουν μια καλή ομάδα. Όμως είμαι σίγουρος, ότι εμείς θα τους κερδίσουμε».

Για το αν ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί σε αυτό το ντέρμπι:
«Ναι, πιστεύω ακράδαντα ότι είμαστε το φαβορί γι' αυτόν τον αγώνα. Δεδομένου ότι βλέπω και τους συμπαίκτες μου να προετοιμάζονται έντονα γι' αυτό το ντέρμπι, αντιλαμβάνομαι και γνωρίζω την σημασία που έχει αυτός ο αγώνας. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και όλοι μας θα δώσουμε ότι καλύτερο έχουμε, με σκοπό να κατακτήσουμε την νίκη και να ικανοποιήσουμε τους οπαδούς μας και τον σύλλογο».

Για το αν θα βελτιωθεί η αγωνιστική εικόνα της ομάδας του:
«Πιστεύω ότι τα πράγματα θα αλλάξουν. Βεβαίως στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και κάποιες δύσκολες στιγμές, αλλά δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να σηκώνεις ψηλά τα χέρια. Πρέπει να μάχεσαι, να συνεχίζεις την προσπάθεια σου και πιστεύω ότι με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουμε να κερδίσουμε τους βαθμούς που θέλουμε».

Για την προσαρμογή του στη χώρα μας και τον Παναθηναϊκό:
«Προσωπικά αισθάνομαι καλά εδώ. Και πρέπει να πω, ότι πλέον αρχίζω να αισθάνομαι σαν να είμαι στο σπίτι μου».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την παράσταση τίτλου της ΑΕΚ και το σημαντικό «διπλό» του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο

Αθανασίου: «Ακόμη χειρότερες από την εικόνα είναι οι δηλώσεις του Μπενίτεθ - Υπάρχει έλλειψη κατανόησης της κατάστασης»

Το ποστάρισμα του ΠΑΟΚ για τα γενέθλια: «Τέσσερα γράμματα, ένα έμβλημα, μία ιδέα - 100 χρόνια ασπρόμαυρης μαγείας»

Μπενίτεθ: «Aυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει ρεαλιστικός στόχος - Πρέπει να δώσω κίνητρο στην ομάδα ενόψει των επόμενων ματς»

Μεντιλίμπαρ: «Σημεία-κλειδιά της νίκης η ευστοχία μας και η εμφάνιση του Τσικίνιο»

Ταμπόρδα: «Τα ντέρμπι κρίνονται στις λεπτομέρειες - Όταν παίζεις για τόσο μεγάλη ομάδα, στόχος είναι οι νίκες»

Ροντινέι: «Ξέρουμε πως είμαστε σε δύσκολη κατάσταση, αλλά θα παλέψουμε για τον τίτλο μέχρι το τελευταίο λεπτό»

Χριστόγλου: «Σοβαρός ο Ολυμπιακός, έκανε τα αυτονόητα και συνεχίζει»

Νικολακόπουλος: «Με Τσικίνιο καταλύτη και Έσε πολεμιστή, ο Ολυμπιακός βρήκε οξυγόνο στη Λεωφόρο»

Νικολογιάννης: «Εικόνα ντροπής και δώρα, πόνεσαν τα μάτια μας»