Ο Αρντά Τουράν για άλλη μια φορά αρνήθηκε τα σενάρια που τον θέλουν να φεύγει από την Ατλέτικο Μαδρίτης, το ίδιο όμως δεν μπορεί να πει και για τον συμπαίκτη του, Ρανταμέλ Φαλκάο.
Ο Τούρκος διεθνής τον τελευταίο καιρό συνδέθηκε από δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου με επιστροφή σε ομάδα της πατρίδας του, την ώρα που ο Κολομβιανός επιθετικός ενδιαφέρει πολλούς συλλόγους και είναι πιθανό να αποχωρήσει από το «Βιθέντε Καλντερόν».
«Δε σκοπεύω να επιστρέψω στην Τουρκία. Θέλω να μείνω στην ομάδα για πολλά χρόνια», παραδέχθηκε ο Αρντά στην τουρκική εφημερίδα «Milliyet».
«Είμαι ευχαριστημένος στην ομάδα. Αν δεν ήμουν , θα είχα την επιλογή να αποχωρήσω από το σύλλογο.
Όσον αφορά τον Φαλκάο, θα είναι πολύ δύσκολο να μείνει. Είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Έχει έντονο «εγώ» και σέβεται τον καθένα», πρόσθεσε ο Αρντά Τουράν.
Επιμέλεια: Πέτρος Θεοδωρίδης