Ο Ολυμπιακός σε λιγότερο από 48 ώρες από το παιχνίδι του με την Τσεντεβίτα για την Euroleague καλείται, όπως εξήγησε ο Πέρο Άντιτς, να ξεπεράσει την κούρασή του, να καθαρίσει το μυαλό του και να αντιμετωπίσει τον ΚΑΟΔ, για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Οι «ερυθρόλευκοι» έρχονται από μία δύσκολη νίκη κόντρα στους Κροάτες και παράλληλα πρέπει να κάνουν συντήρηση δυνάμεων στο ματς με τους Δραμινούς, καθώς τους περιμένει ένα σημαντικό παιχνίδι με την Αρμάνι.

«Το ματς με τον ΚΑΟΔ θα γίνει πριν καν συμπληρωθούν 48 ώρες από το τελευταίο μας παιχνίδι κόντρα στην Τσεντεβίτα. Οπότε αυτό που χρειάζεται είναι να ξεπεράσουμε την κούραση, να "καθαρίσουμε" το μυαλό μας από το δύσκολο παιχνίδι με την Τσεντεβίτα, να παίξουμε όπως μας ζητήσει ο κόουτς και να πάρουμε μια εύκολη νίκη. Και αυτό γιατί ακολουθεί ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην Ευρωλίγκα στην Ιταλία κόντρα στην Αρμάνι Τζινς Μιλάνο», ήταν τα λόγια του Σκοπιανού φόργουορντ.

Από την πλευρά του, ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα στον πάγκο των Πειραιωτών, Μίλαν Τόμιτς, σχολίασε για την επικείμενη αναμέτρηση: «Δεν υποτιμάμε καμία ομάδα και αντιμετωπίζουμε όλα τα ματς με την ίδια προσοχή και συγκέντρωση. Αυτό πρέπει να κάνουμε και απέναντι στον ΚΑΟΔ που δεν έχει τίποτα να χάσει. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά ώστε να βγάλουμε στο παρκέ αυτά που θέλουμε να πάρουμε τη νίκη και να δοκιμάσουμε και κάποια πράγματα ενόψει της συνέχειας. Σίγουρα υπάρχει κούραση από το ματς με την Τσεντεβίτα, αλλά από την αρχή της σεζόν με τις αλλαγές στην Ευρωλίγκα γνωρίζαμε πως θα χρειαστεί να δώσουμε και συνεχόμενα ματς, γι' αυτό έχουμε 12 παίκτες που μπορούν ανά πάσα στιγμή να αγωνιστούν και να βοηθήσουν».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Νιλικίνα

Το συλλεκτικό μπλουζάκι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τη μεγάλη επιστροφή του Ομπράντοβιτς

Αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό ο Φαλ: «Σας ευχαριστώ για όλα, ένιωσα από την αρχή σαν στο σπίτι μου»

Γιαννακόπουλος: «Το '24 ευρωπαϊκό, το '25 γήπεδο στολίδι, το '26 επιστροφή βασιλιά - Τα καλύτερα είναι μπροστά μας»

«Πλήρωσε» το στοίχημα ο Φουρνιέ και έβαψε κόκκινο το μούσι του!

Μένει Παρτίζαν και δεν ακολουθεί τον Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό ο Μάτοβιτς

«Η ιστορία συνεχίζεται»: Η φωτογραφία Ομπράντοβιτς και Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο άγαλμα του Παύλου

Η έκπληξη των οπαδών στον Γιαννακόπουλο - Του τραγούδησαν για τα γενέθλιά του

Λάθος του μεταφραστή με… Ολυμπιακό: Γελούσε ο Ομπράντοβιτς, φτυνόταν ο Γιαννακόπουλος

Άρης Betsson: Η ΚΑΕ απαντά σε συχνές ερωτήσεις για τα διαρκείας