Έξω από τη Βουλή είναι αυτή την ώρα μέλη του ΠΑΜΕ, ενώ κλειστοί παραμένουν οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας.

Εκλογές για μην καταστραφεί η χώρα, ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας σε δηλώσεις του κατά την διάρκεια του συλλαλητηρίου.

"Η τρικομματική εξουσία παραδίδει τη χώρα ενέχυρο στους δανειστές. Εκλογές, ζητάμε εκλογές τώρα για να σταματήσει η καταστροφή, για να σωθεί ο λαός από την καταστροφή".

Νωρίτερα οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στην Ομόνοια, εκεί όπου η γ.γ. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα κάλεσε το λαό σε συστηματική και οργανωμένη απειθαρχία.

Συγκεκριμένα η Αλέκα Παπαρήγα δήλωσε: «Καλούμε το λαό να προχωρήσει σε συστηματική και καλά οργανωμένη απειθαρχία και ανυπακοή όχι μόνο στις αποφάσεις της κυβέρνησης αλλά γενικότερα στο σύστημα», δήλωσε η κ. Παπαρήγα. Αυτή, υποστήριξε, είναι «η καλή αρχή για να οργανωθεί η αντεπίθεση που πρέπει να καταλήξει στην κατάργηση των μονοπωλίων, στην απεμπλοκή από τις δεσμεύσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δηλαδή την αποδέσμευση». «Οποιαδήποτε άλλη λύση που προτείνεται», συμπλήρωσε η γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ, «είναι εντός των τειχών».

Σε λίγη ώρα αναμένεται να ξεκινήσει στο Πεδίον του Άρεως το συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.

«Φρούριο» το κέντρο της Αθήνας

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας έχουν τεθεί σήμερα στο κέντρο της Αθήνας λόγω των διαδηλώσεων.

Στο Σύνταγμα έχουν παραταχθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και έχουν τοποθετηθεί κάγκελα στο μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη.

Περισσότεροι από 6.000 αστυνομικοί θα βρίσκονται επί ποδός σήμερα προκειμένου να συμβάλλουν στην αποφυγή επεισοδίων.

Δείτε εδώ το Live Streaming.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μετωπική σύγκρουση τρένων στο περίφημο Μάτσου Πίτσου του Περού - Νεκρός μηχανοδηγός, δεκάδες τουρίστες τραυματίες

Συνελήφθη αστυνομικός στη Ρόδο με περίπου μισό κιλό κοκαΐνη

Σάλος με σεξιστικό σχόλιο του Μασκ για τον κίνδυνο απέλασης 19χρονης - «Δεν με σόκαρε», απάντησε η νεαρή

Σέρρες: Βρέθηκε σημείωμα του 45χρονου Πυροσβέστη - Το μήνυμα στη γυναίκα του

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εκδηλώσεων Πρωτοχρονιάς στην πλατεία Συντάγματος και στο Πεδίον του Άρεως

Κωνσταντινούπολη: Συγκρούστηκαν δύο δεξαμενόπλοια (video)

Στο ΚΑΤ υπάλληλος καθαριότητας σε απορριματοφόρο, μετά από επίθεση Ρομά

Απειλές Κρεμλίνου για την «επίθεση στην κατοικία του Πούτιν»: «Ο στρατός μας ξέρει πώς και πότε να αντιδράσει»

Έγκλημα στο Κολωνάκι: Στα δικαστήρια της Ευελπίδων ο γιος της Ελένης Παπαδοπούλου

Αρχίζει νέα έρευνα για την πτήση MH370 της Malaysia Airlines, που εξαφανίστηκε πριν 10 χρόνια