Μετανιωμένος και με διάθεση αυτοκριτικής εμφανίστηκε ο Τζόι Ντόρσεϊ, σε δήλωση που έκανε ύστερα από την –κοινή συναινέσει- λύση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό.

«Ειλικρινά έχω μετανιώσει πολύ και πραγματικά θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από το κάθε μέλος της ομάδας ξεχωριστά», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Ωστόσο σύμφωνα με τον μάνατζέρ του, ο Αμερικανός φόργουορντ δεν πρόκειται να αποχωρήσει από την Ελλάδα ακόμα, καθώς θα συνεχίσει να προπονείται με έναν προσωπικό γυμναστή, έως ότου βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αναλυτικά η δήλωση του Τζόι Ντόρσεϊ:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Ολυμπιακό, τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου για την εμπειρία που είχα στην Ελλάδα, τους τελευταίους 10 μήνες. Καταφέραμε κάποια απίθανα πράγματα, τα οποία θα είναι πάντα θησαυρός. Ξέρω ότι η συμπεριφορά μου ήταν λάθος, μιλώντας και αντιδρώντας κατ’ αυτόν τον τρόπο. Ειλικρινά έχω μετανιώσει πολύ και πραγματικά θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από το κάθε μέλος της ομάδας ξεχωριστά. Δεν μπορώ να γυρίσω πίσω και να αλλάξω ό,τι έγινε, αν και θα το ήθελα πραγματικά. Μακάρι να έμενα στην ομάδα, αλλά καταλαβαίνω και σέβομαι την απόφαση της διοίκησης. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους, οι οποίοι ήταν πάντα ζεστοί και παθιασμένοι μαζί μου. Ξέρω πως τους απογοήτευσα και θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για την αντίδρασή μου και να τους πω να μείνουν κοντά και να υποστηρίξουν την ομάδα, όπως ξέρουν να κάνουν. Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους στην ομάδα τα καλύτερα για το υπόλοιπο της σεζόν.

Τζόι Ντόρσεϊ
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Νιλικίνα

Το συλλεκτικό μπλουζάκι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τη μεγάλη επιστροφή του Ομπράντοβιτς

Αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό ο Φαλ: «Σας ευχαριστώ για όλα, ένιωσα από την αρχή σαν στο σπίτι μου»

Γιαννακόπουλος: «Το '24 ευρωπαϊκό, το '25 γήπεδο στολίδι, το '26 επιστροφή βασιλιά - Τα καλύτερα είναι μπροστά μας»

«Πλήρωσε» το στοίχημα ο Φουρνιέ και έβαψε κόκκινο το μούσι του!

Μένει Παρτίζαν και δεν ακολουθεί τον Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό ο Μάτοβιτς

«Η ιστορία συνεχίζεται»: Η φωτογραφία Ομπράντοβιτς και Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο άγαλμα του Παύλου

Η έκπληξη των οπαδών στον Γιαννακόπουλο - Του τραγούδησαν για τα γενέθλιά του

Λάθος του μεταφραστή με… Ολυμπιακό: Γελούσε ο Ομπράντοβιτς, φτυνόταν ο Γιαννακόπουλος

Άρης Betsson: Η ΚΑΕ απαντά σε συχνές ερωτήσεις για τα διαρκείας