Με δύο προβλήματα ολοκληρώθηκε η πρωινή προπόνηση της ΑΕΚ.

Ο Έβαλντ Λίνεν είδε τον Γιάγκο Φερνάντες και τον Παναγιώτη Λαγό να εγκαταλείπουν για διαφορετικούς λόγους και περιμένει να ενημερωθεί πληρέστερα για την κατάσταση της υγείας τους.

Ο Γιάγκο Φερνάντες κατά τη διάρκεια της προπόνησης ένοιωσε ενοχλήσεις και στο αριστερό γόνατο και αναγκάστηκε να αποχωρήσει, ενώ δεν ολοκλήρωσε ούτε ο Παναγιώτης Λαγός εξ αιτίας μιας ελαφριάς αδιαθεσίας, χωρίς για την ώρα να έχει αποσαφηνιστεί το μέγεθος του προβλήματος κάθε ποδοσφαιριστή.

Στα Σπάτα δεν βρέθηκε καν ο Αλέξανδρος Νικολιάς, ο οποίος έχεις υποχρεώσεις με τις «μικρές» Εθνικές ομάδες, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά.

Η απογευματινή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 18.30.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ζήτησε συγγνώμη για την αποβολή του στο ντέρμπι ο Κάνγκουα

Τα σχόλια των παραγωγών του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την επιβλητική νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ

Post Ζήκου με φωτογραφία Νίκολιτς: «Όταν θα παίζεις με έναν παίκτη μείον, τότε θα πρέπει και να μάθεις να χάνεις»

Το νικητήριο γκολ του Μύθου στο 87’ και οι δύο αποβολές: Τα highlights του ΠΑΟΚ-Asteras AKTOR

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ θα δουλέψει περισσότερο με δύο φορ - Ποιους σκέφεται ο Λίσι για δεξί μπακ στο Καραϊσκάκη»

Τρελάθηκαν με τον Αντίνο οι Καλάμπρια, Φαν Ντρόνγκελεν και Τσιριβέγια, αποθέωση και σε Τετέι

«Καρφί» Νίστρουπ: «Αυτήν τη φορά η κόκκινη κάρτα δεν άλλαξε τη ροή του αγώνα»

Χωρίς Γκαρθία η αποστολή του Ατρόμητου

Νίστρουπ: «Μεγάλη νίκη, μας δίνει πίστη και ελπίδα – Κάνουμε τα πάντα για να είναι ο κόσμος περήφανος»

Λίσι: «Κάνουν πολλά πράγματα οι φορ μας - Υπάρχουν 2+1 παίκτες για τον αντιΚένι με Ολυμπιακό»

TAGS: A.E.K.