Για κάθε πρόβλημα που λύνεται, άλλο ένα φυτρώνει στα σχέδια του Έβαλντ Λίνεν για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Ο Γερμανός είδε τον Γιάγκο να προπονείται κανονικά το απόγευμα (μετά τις ενοχλήσεις που ένιωσε το πρωί) αλλά πριν προλάβει να το… χαρεί του προέκυψε και τραυματισμός του Φούντα.

Κι όλα αυτά την ώρα που και ο Παναγιώτης Λαγός ταλαιπωρείται από ίωση.

Ευτυχώς για τον Λίνεν -που τον θεωρεί βασικότατο- ο Γιάγκο δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα στο αριστερό γόνατο. Παρά τις ενοχλήσεις λοιπόν που ένιωσε εκεί το πρωί, το απόγευμα της Τετάρτης γυμνάστηκε χωρίς πρόβλημα και τέθηκε στη διάθεσή του Γερμανού.

Το ίδιο, αντίθετα, δεν έγινε και με τον (έτερο απόντα της πρωινής προπόνησης) Παναγιώτη Λαγό, που έχει προσβληθεί από ίωση και παρέμεινε κλινήρης. Παρόλα αυτά δεν υπάρχει ιδιαίτερη ανησυχία για τη συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Ταξιάρχη Φούντα, που δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την απογευματινή προπόνηση.

Κι αυτό διότι οι ενοχλήσεις που ένιωσε ο νεαρός στον επιγονατιδικό τένοντα δεν μοιάζουν ικανές να τον κρατήσουν εκτός των επόμενων προπονήσεων. Εκεί όπου θα κριθεί, εξάλλου (πέρα από το αν θα υπάρξουν προβλήματα απουσιών) και το πώς θα παραταχθεί η ΑΕΚ στο ντέρμπι.

Διότι στα σχέδια του Έβαλντ Λίνεν υπάρχει βέβαια το 4-2-3-1 που χρησιμοποίησε στα τρία προηγούμενα παιχνίδια και -με κάποιες ατομικές παραλείψεις- είχε καλές αμυντικές επιδόσεις. Επειδή όμως στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Γερμανός θεωρεί πως θα χρειαστούν ακόμα καλύτερες, στο μυαλό του υπάρχει και το 4-3-2-1.

Μια διάταξη που, αν επιλεχθεί, θα προσθέσει έναν χαφ στο κέντρο (τον Φούντα δίπλα στους Φέτση-Κορδέρο), θα έχει τους Κατίδη-Γκερέιρο να κινούνται μπροστά τους και τον Φουρτάδο (παρά τις κακές εμφανίσεις του) να παραμένει φαβορί για τη θέση του προωθημένου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Άρης–Ολυμπιακός: Παράδοση, ισορροπία και «σφιχτά» σκορ στο ντέρμπι

Τσορμπατζόγλου: «Το πιθανό δίδυμο στα χαφ του ΠΑΟΚ με την έλευση Ζαφείρη και η διαχείριση με Ατρόμητο»

Σαββόπουλος: «Πρέπει να σηκώσει κεφάλι ο Άρης-Πιθανό σχήμα χωρίς Μορόν»

Τσανάκας: «Με φόρα από την Αστάνα ο Ολυμπιακός, η εκτίμηση για Ελ Κααμπί και την παραμονή του»

Παγκάκης: «Πολύ σημαντικό το ματς με τον Βόλο-Οι επιλογές Μπενίτεθ για 11άδα»

Κετσετζόγλου: «Πολύ δύσκολο το ματς με Παναιτωλικό για την ΑΕΚ-Η πιθανή 11άδα»

Τσιφτσής: «Αδικήσαμε τους εαυτούς μας στη Βουλγαρία – Πάμε αποφασισμένοι για τη νίκη στο Περιστέρι»

Λαφόν: «Πάνω απ’ όλα η νίκη με τον Βόλο – Δύσκολο να αφήνω την ομάδα για το Κόπα Άφρικα»

Κωνσταντινίδης: «Οι βαθμοί που χάνονται τώρα, δύσκολα αναπληρώνονται»

Stoiximan Super League: Τα μεγάλα ραντεβού σε Αγρίνιο, Περιστέρι, Λεωφόρο και Θεσσαλονίκη

TAGS: A.E.K.