Να βρουν τι έφταιξε, κυρίως στο τέταρτο δεκάλεπτο και έφερε την ήττα κόντρα στη Χίμκι, προκειμένου να το διορθώσουν, ώστε ο Παναθηναϊκός να επιστρέψει στις νίκες, τόνισε σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο Μάικ Μπράμος.

Ο διεθνής φόργουορντ υπογράμμισε πως πλέον όλοι στις τάξεις του «τριφυλλιού» να στρέψουν την προσοχή τους στους αγώνες με τον Ηλυσιακό και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάικ Μπράμος μετά το τέλος του αγώνα:

Για το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός ενέργεια στο τέταρτο δεκάλεπτο:

«Δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε στο τέλος. Στο τέταρτο δεκάλεπτο ήμασταν νωθροί, με αποτέλεσμα η Χίμκι να πάρει το προβάδισμα. Θα πρέπει να βρούμε τι φταίει και να δουλέψουμε σε αυτό».

Για το τι πρέπει να αλλάξει στη συνέχεια:

«Πρέπει να αναλογιστούμε τι έχουμε κάνει λάθος στο αποψινό ματς και πρέπει να το αλλάξουμε στα παιχνίδια με τον Ηλυσιακό και τη Ρεάλ. Πρέπει να δουλέψουμε ατομικά για να δούμε τας λάθη μας και έπειτα να βελτιωθούμε ομαδικά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ζέρβας: «Κομβικό το παιχνίδι με Αστέρα, έτσι έχει η κατάσταση με τους τραυματιες»

Πετρίδης: «Τα νεότερα με Σλούκα και Ναν ενόψει Φενέρ - Βγαίνει εκτός κάδρου για Χέιζ Ντέιβις ο Παναθηναϊκός»

Ευρωλίγκα: Την Τρίτη (10/02) ξεκινά η προπώληση των εισιτηρίων του Final Four 2026

Ο φόρος τιμής στα θύματα της Θύρας 7 και η αποθέωση σε Μπαρτζώκα, Χάκετ στο κατάμεστο ΣΕΦ: Η παρακάμερα του Ολυμπιακού

Κατήγγειλε επίσημα τον Μπαρτζώκα στη Euroleague ο Παναθηναϊκός - Ετοιμάζει και άλλες νομικές κινήσεις

Με δημιουργία Φουρνιέ και τρομερό alley-oop κάρφωμα Χολ το Top 10 της αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα

MVP της 27ης αγωνιστικής της Euroleague ο Μοντέρο

«Η Φενέρμπατσε πρότεινε 2-3 εκατ. τη σεζόν στον Χέιζ- Ντέιβις - Θέλει τα διπλά»

Ιβάνοβιτς: «Ο Ολυμπιακός είναι από τις καλύτερες ομάδες της Euroleague»

«Μια τρομερή μπασκετική παράσταση»: Το σχόλιο Ζέρβα για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βίρτους