Τείνει να γίνει συνήθεια ο Άρης να τελειώνει τα παιχνίδια του με δέκα παίκτες.

Ο Γιάννης Γκέσιος αποβλήθηκε το Σάββατο στο παιχνίδι των «κίτρινων» με τον Λεβαδειακό και αυτή ήταν η τέταρτη αποβολή για παίκτη των Θεσσαλονικέων στα τελευταία τους ισάριθμα παιχνίδια.

Κάτι οι συγκυρίες, κάτι το «θολωμένο» μυαλό, ο Άρης ολοκληρώνει τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια του με δέκα παίκτες. Η πρώτη αποβολή ήρθε εις βάρος του Γρηγόρη Παπαζαχαρία στο ΟΑΚΑ, στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Ακολούθησε η κόκκινη κάρτα στον Νίκο Ψυχογιό στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την όγδοη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Μία από τα ίδια και στο ματς της ένατης «στροφής» του πρωταθλήματος και πάλι εντός έδρας με την Βέροια, όταν ο Κώστας Καζναφέρης πήρε νωρίς την άγουσα για τα αποδυτήρια. Τελευταίο και πιο πρόσφατο «φαινόμενο» αυτό στην Λιβαδειά, όπου και πάλι ο Άρης ολοκλήρωσε τον αγώνα με αριθμητικό μειονέκτημα, λόγω αποβολής του Γκέσιου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΑΟΚ: «Κανένας φίλαθλος δεν πρέπει να επιχειρήσει να πλησιάσει το γήπεδο χωρίς εισιτήριο»

«Kλείνει στην Σάντος ο Ροντινέι-Υπογράφει για 2,5 χρόνια»

Γιαννούλης: «Περίεργη απόφαση το πέναλτι στη Νορβηγία-Επέστρεψα λόγω συναισθήματος στον ΠΑΟΚ»

Τσακίρης: «Ευκαιρία η κλήρωση του Champions League για ΑΕΚ - Βιτάλις και Ζουμπκόφ για 11άδα με Κηφισιά»

Παναθηναϊκός: Τέλος και τα έξτρα 600 εισιτήρια για Λιβαδειά-Εξασφάλισε κι άλλα εισιτήρια

Σοβαρό ενδιαφέρον από τη Βραζιλία για τον Ροντινέι

Νικολακόπουλος: «Το συγκλονιστικό κίνητρο του Ολυμπιακού και οι μεταγραφικές εξελίξεις που τρέχουν»

Αθανασίου: «Υποχρέωση η νίκη στη Λιβαδειά - Ανοικτό του Ουναΐ, ίσως εξελίξεις για χαφ»

Ολυμπιακός: Αναλαμβάνει το σκάουτινγκ ο Μπενεντέτ - Ο νέος ρόλος του Ακκά

Τσορμπατζόγλου: «Σοκ για τον ΠΑΟΚ ο αποκλεισμός - Μεγάλη αγωνία για τον Κωνσταντέλια»

TAGS: Άρης