Μετά το σημερινό ρεπό, ο Άρης ανασυντάσσεται και με σημαντικές επιστροφές ξεκινά αύριο την προετοιμασία του για την ερχόμενη αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (17/11, 17:15) όπου θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Οι «κίτρινοι» υπολογίζουν ξανά στους Νταβίντ Αγκάνθο (επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη μετά την άδεια που του δόθηκε να βρεθεί στην Ισπανία), Νούνο Κοέλιο (είναι στον δρόμο της επιστροφής από την Πορτογαλία) και Κώστα Καζναφέρη, οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους.

Εξάλλου, την Πέμπτη θα επιστρέψουν στο Ν. Ρύσιο οι διεθνείς με την Ελπίδων, Γιάννης Γιαννιώτας και Ερωτόκριτος Νταμαρλής, καθώς κλήθηκαν για το φιλικό της Τετάρτης με την Αυστρία στο Άργος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ολυμπιακός: Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το τελευταίο ντέρμπι αιωνίων της σεζόν!

«Hey Siri...» από τον Παναθηναϊκό και τρομερές απαντήσεις για Μπεργκ, Καραγκούνη και Ευρώπη

«Το Σάββατο δεν λείπει κανείς»: Τα εισιτήρια του Asteras AKTOR-Ατρόμητος

Τσακίρης: «Η πιθανότερη 11άδα για Λεωφόρο - Ποιο είναι το προφίλ του χαφ που θα πάρει η ΑΕΚ»

Παναθηναϊκός: Πήρε το βραβείο για την γκολάρα με τον ΟΦΗ ο Ζαρουρί

ΠΑΟΚ: Ανεβάζει στροφές για Ολυμπιακό - Τι ισχύει με τους τραυματίες

Νικολακόπουλος: «Χαρούμενος ο Μεντιλίμπαρ, πέφτουν κορμιά στο Ρέντη!»

Αθανασίου: «Θέλει χρόνο η υπόθεση Βλαχοδήμου και ο Παναθηναϊκός καίγεται για τερματοφύλακα - Η στελέχωση της τριπλέτας»

Ηλιόπουλος σε Βίντα: «Είσαι ένας από τους πυλώνες της ΑΕΚ και αξίζεις να βρίσκεσαι εδώ»

Σότσα στην Τούμπα, πάλι ο Μελέρ στη Λεωφόρο: Οι διαιτητές της 3ης αγωνιστικής των Playoffs

TAGS: Άρης