Την πρόθεση του Μάριο Μπαλοτέλι να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με την Μάντσεστερ Σίτι γνωστοποίησε ο μάνατζερ του, παρά τις φήμες που θέλουν τον επιθετικό των πρωταθλητών Αγγλίας να ψάχνεται να επιστρέψει στην Ιταλία.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής δεν είναι και ο πιο εύκολος χαρακτήρας στον κόσμο. Έκανε έκδηλη τη δυσαρέσκειά του, όταν ο Ρομπέρτο Μαντσίνι τον αντικατέστησε στο παιχνίδι με τη Σάντερλαντ, γεγονός που στοίχισε και τη συμμετοχή του στο ματς κόντρα στην Τότεναμ.

Η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τον Μπαλοτέλι, έχει πυροδοτήσει τη φημολογία περί επιστροφής του στα γνώριμα λημέρια της Ίντερ, όπου έχει αγωνιστεί για τέσσερα χρόνια.

Ωστόσο, ο ατζέντης του διέψευσε τα σχετικά σενάρια: «Δεν υπάρχει καμία Ιταλία και κανένα σχέδιο να πάει εκεί», ανέφερε σε αγγλικό μέσο ο Μίνο Ραϊόλα.

«Θα δουλέψει μέχρι το τέλος του συμβολαίου του, δε θέλει να φύγει. Δεν υπάρχει κανένας παίκτης που να είναι ευχαριστημένος όταν δεν παίζει, όμως το αποδέχεται», κατέληξε ο εκπρόσωπος του «Σούπερ Μάριο».

Eπιμέλεια: Δήμητρα Κυριακίδου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Έζησε αυτό που περίμενε 22 χρόνια η Άρσεναλ: Ο Έντεγκααρντ σήκωσε το τρόπαιο της Premier League!

«Έσπασε» ο Σαλάχ: Με μάτια γεμάτα δάκρυα αποχαιρετούσε το Άνφιλντ και τη Λίβερπουλ

Η Τότεναμ σώθηκε, η Τσέλσι έμεινε εκτός Ευρώπης και το «Έτιχαντ» λύγισε για Πεπ και Μπερνάρντο Σίλβα

Δεν κλαίμε εμείς, εσείς κλαίτε: Ο Σαλάχ φίλησε για τελευταία φορά το «Άνφιλντ» και αποχαιρέτησε με δάκρυα τη Λίβερπουλ!

Pasillo από Σίτι και Βίλα στον Μπερνάρντο Σίλβα - Συγκινήθηκε ο Πορτογάλος και ο Γκουαρντιόλα

Ο Μπρούνο Φερνάντες έκανε δικό του το απόλυτο ρεκόρ των ασίστ στην Premier League!

«Έπεσε» το Etihad στο αντίο του Πεπ: Το τρομερό κορεό των φίλων της Σίτι για τον Γουαρδιόλα!

Θρίαμβος στον τελικό και επιστροφή στην Championship για την Μπόλτον!

Υποδοχή ηρώων στην αποστολή των Άρσεναλ και Τότεναμ, για πρωτάθλημα και… προσπάθεια επιβίωσης!

«Κρίσταλ Πάλας και Λεβερκούζεν έχουν τα μάτια τους στον Ιραόλα»