Αισιόδοξος για το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι του Ολυμπιακού στο Τσάλεντζ Καπ, εμφανίστηκε ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Καζάζης.

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται την Τετάρτη στις 19:00 την Μλάντοστ Μπρίτσκο για την πρώτη αγωνιστική της διοργάνωσης και ο Έλληνας κόουτς τόνισε ότι οι παίκτες του είναι πλήρως έτοιμοι και με τη βοήθεια των φιλάθλων του συλλόγου θα καταφέρουν να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη.

«Έχουμε λίγες πληροφορίες για τους αντιπάλους μας αλλά η εξέλιξη της αναμέτρησης θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από τη δική μας αγωνιστική διάθεση», είπε ο τεχνικός των Πειραιωτών και συνέχισε: «Προερχόμαστε από νικηφόρα αποτελέσματα. Η ομάδα αποκτά σιγά – σιγά ομοιογένεια στο παιχνίδι της, έχουμε προετοιμαστεί καλά και πιστεύω ότι με τη βοήθεια και των φιλάθλων μας που θα βρεθούν στο Ρέντη θα πανηγυρίσουμε την πρώτη μας νίκη στο ChallengeCup».

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ολυμπιακός θα προπονηθεί απόψε στο Ρέντη ενώ θα ολοκληρώσει την προετοιμασία τους αύριο το πρωί στις 10:00.

*Ο επαναληπτικός θα πραγματοποιηθεί στις 21 Νοεμβρίου στη Βοσνία.
*Τα εισιτήρια του παιχνιδιού, θα διατίθενται και αύριο από τις 09:00 από τα γραφεία του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. Τα εναπομείναντα θα διατίθενται πριν από την έναρξή του αγώνα από το εκδοτήριο του κλειστού γυμναστηρίου Ρέντη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παναθηναϊκός-Φλοίσβος: Τελικός στη Λάρισα με ξεκάθαρο φαβορί που πρέπει να... προσέχει!

Επική ανατροπή κόντρα στον Πανιώνιο για τον Φλοίσβο και… ραντεβού με τον Παναθηναϊκό στον τελικό Κυπέλλου!

Ανδρεόπουλος: «Είχαμε προετοιμάστει σωστά για το παιχνίδι - Ας μην το... ματιάζουμε για τον τελικό, δεν θα πω κάτι»

Οι γνωστοί σου… άσοι: Παναθηναϊκός με «φαρμακερό» σερβίς, σάρωσε τον ΟΦΗ και φουλάρει για το Κύπελλο

Λαζάρo στο sport-fm.gr: «Απίθανη ατμόσφαιρα των φίλων του Παναθηναϊκού - Είμαι πολύ χαρούμενη για το τρόπαιο»

Στον Παναθηναϊκό και τη νέα σεζόν ο Κιαπίνι!

Βγαίνουν οι δύο φιναλίστ του Κυπέλλου βόλεϊ ανδρών

Κιαπίνι: «Δεν ελέγξαμε τον ρυθμό, αλλά αισθάνομαι περήφανος»

Ρόγκα: «Δεν πιστέψαμε όσο έπρεπε στις δυνατότητές μας - Περήφανη που είμαι μέλος του Παναθηναϊκού»

Τάνη στο sport-fm.gr: «Μοναδική η στήριξη του κόσμου του Παναθηναϊκού - Θα δώσουμε τα πάντα για το πρωτάθλημα»