Συνέχισε τις επιτυχίες στο φετινό Euro Cup η Λοκομοτίβ Κουμπάν. Η ρωσική ομάδα το Νικ Καλάθη νίκησε με 99-79 στην πρώην σοβιετική χώρα την Τρέφλ Σόποτ, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του πέμπτου ομίλου της διοργάνωσης και έκανε το «δύο στα δύο» στο γκρουπ. Αντίθετα, οι Πολωνοί έκαναν το «0 στα 2».

Ο διεθνής ομογενής γκαρντ ήταν από τους πρωταγωνιστές αυτής της επιτυχίας, σημειώνοντας 16 πόντους, με 6/11 δίποντα, 1/2 τρίποντα και 1/5 βολές. Επίσης, πήρε 6 ριμπάουντ και έδωσε 6 ασίστ.

Όσον αφορά τον Αλεξ Μάριτς, σημείωσε 11 πόντους. Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Τζίμι Μπαρόν με 29 πόντους.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Συγκλονίζει ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Τζόρνταν ΜακΡέι: «Γύρισα στις ΗΠΑ γιατί ο γιος μου απειλούσε να αυτοκτονήσει»

Στη Βίρτους Μπολόνια μέχρι το φινάλε της σεζόν ο Ντος Σάντος

Παρελθόν από τον Ερυθρό Αστέρα ο Ντος Σάντος που κλείνει στη Βίρτους Μπολόνια!

Στη Ρετζιάνα μέχρι το καλοκαίρι του 2028 ο Πρίφτης!

Αβέβαιο το μέλλον του Τόμπσον στη Βαλένθια - Ματιές της Αρμάνι για τον 30χρονο γκαρντ

Πάλεψε μέχρι τέλους στην έδρα της Μερσίν αλλά έμεινε με το «αχ» ο Αθηναϊκός

Ξέσπασμα Αλόνσο κατά ΠΑΟΚ και Ταϊρί: «Ευτυχώς δεν τον πήραμε, είναι πολύ κακός παίκτης - Εύχομαι να κερδίσει η Μπιλμπάο»

Πασκουάλ: «Κερδίζουμε ή φεύγω - Μπορώ να κάνω ένα βήμα πίσω για το καλό της Μπαρτσελόνα»

Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ από τη μεγάλη πρόκριση επί της Μούρθια και οι έξαλλοι πανηγυρισμοί σε παρκέ και αποδυτήρια!

Μπουντούρης: «Απομένουν δύο ματς - Ευελπιστώ ότι θα γελάσουμε σε λίγο καιρό»