Το Περιστέρι πέτυχε στο παιχνίδι της πέμπτης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ αυτό που ήθελε, να είναι δηλαδή ανταγωνιστικό κόντρα στον Ολυμπιακό.
Αυτό το ματς όμως αποτελεί παρελθόν για τους παίκτες του Τζίμη Κουστένη και όπως τόνισε ο Δημήτρης Κομποδιέτας στην ιστοσελίδα της ομάδας, πλέον η προσοχή στρέφεται στο επόμενο παιχνίδι του συλλόγου των δυτικών προαστίων με αντίπαλο τον Ίκαρο Καλλιθέας.
«Ήμασταν ανταγωνιστικοί απέναντι στον Ολυμπιακό την Κυριακή, ωστόσο έχουμε ήδη βγάλει από το μυαλό μας αυτό το ματς», είπε αρχικά ο 27χρονος γκαρντ και συνέχισε:
«Πλέον ασχολούμαστε μόνο με το παιχνίδι της Γλυφάδας. Ο Ίκαρος διαθέτει ένα πολύ δυνατό σύνολο και ποιοτικούς παίκτες. Προετοιμαζόμαστε σκληρά ώστε να παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο και να διεκδικήσουμε την πρώτη μας εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα. Βέβαια, για να γίνει αυτό θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά. Να μην χαλαρώσουμε στιγμή διότι μπορεί να το πληρώσουμε ακριβά, όπως στην Πυλαία».
Όσον αφορά στο επικείμενο ματς με τον Ίκαρο, το Περιστέρι δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα καθώς όλοι οι παίκτες του προπονούνται κανονικά.