Υπάρχει θέμα και θα υπάρχει πιθανότατα για καιρό! Η υπόθεση του Γιούργκεν Μάχο άνοιξε ξανά στον Πανιώνιο με την απόρριψη της έφεσης της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ αλλά στην Πλατεία υποστηρίζουν πως τίποτα δεν έχει τελειώσει και θα φτάσουν ακόμα και στο CAS αν χρειαστεί.

Η ΠΑΕ Πανιώνιος ισχυρίζεται ότι πριν από μερικούς μήνες είχε πετύχει διακανονισμό με τον Μάχο για το οφειλόμενο ποσό και μάλιστα έχει έγγραφο με την υπογραφή του δικηγόρου που τον εκπροσωπούσε τότε, τον κύριο Παναγόπουλο. Ο Αυστριακός τερματοφύλακας όμως άλλαξε δικηγόρο και εδώ και λίγο καιρό δεν αναγνωρίζει τον διακανονισμό, με αποτέλεσμα να φτάσει το θέμα στην Επιτροπή Εφέσεων. Μάλιστα, οι «κυανέρυθροι» στηριζόμενοι στον διακανονισμό τον οποίο -όπως υποστηρίζουν- έχουν υπογράψει, δεν κατέβαλαν καν το προβλεπόμενο παράβολο των 1.500 ευρώ για να υποστηρίξουν την έφεση, η οποία απορρίφθηκε για τυπικούς λόγους.

Από τον Πανιώνιο ακούγεται ότι το επόμενο βήμα, σε περίπτωση που ο Μάχο εξακολουθεί να μην αποδέχεται τον διακανονισμό και ζητήσει άμεσα όλο το ποσό (366.000 ευρώ), θα είναι η προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια ή ακόμα και στο CAS.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φεράντο: «Ικανοποιημένος από τους παίκτες μου που πιέζουν, όμως χάσαμε και αυτό είναι που μετράει»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την εντυπωσιακή ΑΕΚ, τον κουρασμένο ΠΑΟΚ, τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό

Λαφόν: «Ξέρουμε πού βρισκόμαστε, ο Παναθηναϊκός είναι τεράστια ομάδα»

Ντέσερς: «Με γεμίζει χαρά που επέστρεψα με γκολ - Να πιέζουμε σε όλη τη διάρκεια όπως στα πρώτα 30 λεπτά»

Μπενίτεθ: «Το θετικό όταν κερδίζεις είναι ότι μπορείς να κάνεις ψύχραιμη ανάλυση» - Tι είπε για Ντέσερς και Λαφόν

Καλογερόπουλος: «Ήμασταν κυρίαρχοι - Υπήρχε και άλλη κόκκινη στον Άρη, όπως και πέναλτι»

Νικολογιάννης: «Με Ντέσερς θα είχε περισσότερους βαθμούς ο Παναθηναϊκός - Έκανε επίδειξη δύναμης ο Φωτιάς»!

Κετσετζόγλου: «Ήταν η μέρα της ΑΕΚ - Πρώτη φορά είδαμε τον Λιούμπισιτς που αγόρασε από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ»

Μεντιλίμπαρ: «Ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο» - Τι είπε για τη μη αντικατάσταση του Γκαρθία

Ο παραγωγικός Ντέσερς και ο καθοριστικός Λαφόν: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Βόλου