Ικανοποιημένος από την απόδοση της Red Bull στις ελεύθερες δοκιμές στην πίστα “Circuit Of The Americas” του Όστιν δήλωσε ο Μαρκ Γουέμπερ.

Ωστόσο, ο Αυστραλός πιλότος που έκανε το δεύτερο χρόνο στις δεύτερες ελεύθερες δοκιμές αναφέρθηκε στις δυσκολίες της καινούριας πίστας, την οποία χαρακτήρισε ως μία νέα πρόκληση.

«Νομίζω ότι η αριστερή πλευρά του γκριντ είναι αστεία. Αν μπορείς θέλεις να βρίσκεσαι στη δεξιά, δηλαδή στην εκκίνηση θα ήθελες να βρίσκεσαι είτε στην πολ ποζίσιον, είτε στην τρίτη θέση, είτε στην πέμπτη. Αυτό για αρχή, μετά είναι η πρώτη στροφή που μοιάζει πολύ με την “La Source” του Σπα», ήταν τα λόγια του Γούεμπερ για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Είναι μία ωραία πίστα, δεν είναι εύκολη, ιδιαίτερα εκτός γραμμής που γλιστρά πολύ. Αυτό ήταν λίγο δύσκολο για όλους μας, αλλάς όσο περνούσε η ώρα η κατάσταση καλυτέρευε. Εμείς είχαμε καλό ρυθμό. Είναι διασκεδαστικό σιρκουί και μία νέα πρόκληση για εμάς. Ωστόσο, ίσως να είναι λίγο απαιτητική η δουλειά εδώ γιατί πρέπει να μάθεις την πίστα πολύ γρήγορα. Θα δούμε πως θα πάει κατά τη διάρκεια του αγώνα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

H Formula 1 επιστρέφει στην Αφρική: Στη Ρουάντα Grand Prix από το 2030 και μετά

Η βαθμολογία της Formula 1: Ολοένα και πιο κοντά στον τίτλο ο Αντονέλι - Πλησιάζει την τριάδα ο Φερστάπεν

He is back: Δεύτερη σερί νίκη για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

Ιστορική pole position για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

F1: Κυρίαρχος ο Φερστάπεν στο βρόχινο Σπριντ της Σιγκαπούρης – Καταστροφικό φινάλε για τη ΜακΛάρεν

Καμία ποινή για Φερστάπεν στο περιστατικό με Χάμιλτον: Εκκινεί από την pole position στο Sprint Σιγκαπούρης

Συνεχίζει με... σπασμένα φρένα ο Φερστάπεν: Ο «Ιπτάμενος Ολλανδός» κατέκτησε την pole του Sprint Race της Σιγκαπούρης!

Φερστάπεν: «Περήφανος για όλη την ομάδα»-Αντονέλι: «Ό,τι καλύτερο μπορούσαμε»

Formula 1: «Φωτιά» στη βαθμολογία μετά τη Μαλαισία – Φερστάπεν και Νόρις μαζί στους 188 βαθμούς

Πρώτη φετινή νίκη ο Φερστάπεν στο χάος της Μαλαισίας, απίθανο comeback οι Ferrari, καταστροφή για Ράσελ!