Το εγκώμιο του Πανιωνίου έπλεξε ο Στέργιος Κουφός, με δηλώσεις του ενόψει του αγώνα Πανιώνιος-ΑΓΟΡ (18/11, 16:00).
Ο προπονητής του Ρεθύμνου ανέφερε παρόλα αυτά πως η έκβαση του ματς θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από την απόδοση της δικής του ομάδας.
«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Πανιώνιο για την εξαιρετική αρχή που έχει κάνει στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στην πρώτη θέση με το απόλυτο. Πραγματικά νομίζω ότι αυτή τη στιγμή παίζει ένα πολύ όμορφο μπάσκετ το οποίο πηγάζει από την πολύ ενέργεια που δείχνουν οι παίκτες του όπως ο Παππάς και ο Γιάνκοβιτς, αλλά και γενικά όλη η φιλοσοφία που έχει σαν ομάδα. Aν εμείς θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί την Κυριακή θα πρέπει να σταματήσουμε όλα αυτά τα προτερήματα που δείχνει η ομάδα του Πανιωνίου από παιχνίδι σε παιχνίδι. Έχουμε κάνει τα πλάνα μας όλη την εβδομάδα ενώ είχαμε και πάλι κάποια προβλήματα, με τον Καλλινικίδη και τον Ντούβνιακ να απουσιάζουν από κάποιες προπονήσεις έχοντας ενοχλήσεις» τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:
«Έχω την αίσθηση ότι αν θέλουμε να πάρουμε κάτι καλό, αυτό θα εξαρτηθεί από εμάς, να διαχειριστούμε σωστά το παιχνίδι, να σταματήσουμε την ενέργεια και τα επιθετικά ριμπάουντ και σίγουρα να μπορέσουμε να δείξουμε καλύτερη εικόνα και να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλο το παιχνίδι».
Ο Τζέι Σι Μπράουν δήλωσε:
«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Πρέπει να παίξουμε ομαδικά σύμφωνα με τις οδηγίες του προπονητή και να παίξουμε πολύ καλή άμυνα απέναντι σε παιδιά που έχουν μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα. Ακόμα όμως πρέπει να μην επηρεαστούμε στο ρυθμό του αντιπάλου και να κρατήσουμε σε όλο το παιχνίδι το δικό μας ρυθμό και το δικό μας τρόπο παιχνιδιού για να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί».