Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Κλάους Αθανασιάδης για τον νέο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη. Ο επιθετικός του «δικεφάλου του βορρά», σε συνέντευξή του στη «Real», αναφερόμενος στον «ισχυρό άνδρα» της ομάδας, τόνισε: «Η παρουσία του νέου ιδιοκτήτη μας προσφέρει ασφάλεια, ηρεμία και προοπτική για το μέλλον. Αυτός είναι ο στόχος που έχει θέσει ο ίδιος αλλά και όλων όσων είμαστε στον ΠΑΟΚ.

Από τη στιγμή που υπάρχει ταλέντο στην ομάδα και η δυνατότητα να έρθουν ποδοσφαιριστές που μπορούν να βοηθήσουν να ανέβει επίπεδο, δεν βλέπω τον λόγο γιατί ο ΠΑΟΚ, με τον κόσμο του να μην πανηγυρίσει τίτλους. Μπορεί όχι από φέτος, γιατί η ομάδα χτίστηκε χωρίς τον Ιβάν Σαββίδη και με πολλά νέα παιδιά. Εξ αρχής στόχος ήταν η δημιουργία μίας ανταγωνιστικής ομάδας με υψηλούς στόχους, όπως πρέπει να είναι ο ΠΑΟΚ».

Ο Αθανασιάδης αναφέρεται στο όνειρό του που είναι «να σηκώσω ένα Κύπελλο ως αρχηγός του ΠΑΟΚ», αλλά… «πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι πριν από μένα προηγούνται ο Πάμπλο Γκαρσία και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, δύο ποδοσφαιριστές τους οποίους σέβομαι και από τους οποίους μαθαίνω».

«Οσα ακούγονται δεν με απασχολούν»

Ο νεαρός άσος κλείνει τα αυτιά του στις… σειρήνες των μεταγραφών: «Ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει, αλλά όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στον ΠΑΟΚ με τον επενδυτή, υπάρχουν όλα τα εχέγγυα και ό,τι χρειάζεται ένας ποδοσφαιριστής. Εφόσον η ομάδα είναι ικανοποιημένη από μένα, εγώ δεν έχω λόγο να ανοίξω θέμα μεταγραφής. Είμαι στον ΠΑΟΚ και όλα όσα ακούγονται δεν με απασχολούν».

Παράλληλα, ο Αθανασιάδης δεν συμφωνεί με την άποψη ότι τα ντέρμπι με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό μπορούν να κρίνουν τη θέση του ΠΑΟΚ: «Είναι νωρίς ακόμα. Εμείς θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια και αυτό θα κάνουμε και απέναντι στον Παναθηναϊκό. Το γεγονός ότι είμαστε δεύτεροι, με μικρή σχετικά διαφορά από τον Ολυμπιακό, παίζει το ρόλο του για να μας θεωρούν φαβορί για τη δεύτερη θέση. Κάθε παιχνίδια έχει τις ιδιαιτερότητες του».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κορόνα: «Να επαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό στην κορυφή-Χαρά μας να έχουμε τη σοφία και εμπειρία του Μπενίτεθ»

Δεν έχει τέλος η τρέλα των φίλων του ΟΦΗ για το Σούπερ Καπ – Εξάντλησαν τα εισιτήρια σε 4 θύρες!

Σαββόπουλος: «Μέχρι το βράδυ στη Θεσσαλονίκη ο Μπουσαϊντ - Ισχύει το ενδιαφέρον από ΑΕΛ για Φρίντεκ»

Τσορμπατζόγλου: «Ψάχνεται μεταγραφικά ο ΠΑΟΚ, χρειάζεται ένα στόπερ με άμεση προσαρμογή»

Κετσετζόγλου: «Τι γίνεται με χαφ, στόπερ και φορ-Η περίπτωση Τσαντίλα»

Δημοσιεύματα στην Κύπρο: «Στον Παναιτωλικό ο Σατσιάς»

Σταματέλος: «Μόνο έτσι φαίνεται πως θα γίνει μεταγραφή στον Ολυμπιακό…»

Δεσύλλας: «Το σκεπτικό της απόκτησης του Κοντούρη από τον Παναθηναϊκό - Θα γίνει επίπληξη στον Τετέ»

Πετράκης στον bwinΣΠΟΡ FM: «Σπουδαίο πακέτο ο Κοντούρης, μπορεί να τα καταφέρει στον Παναθηναϊκό»

Οζντόεφ: «Όνειρό μου να παίξω Champions League - Η πιο απολαυστική περίοδος της καριέρας μου»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.