Εξελίξεις είναι πιθανό να σημειωθούν μέσα στις επόμενες μέρες στον Πλατανιά, ύστερα από την βαριά ήττα (4-0) από τον Πανιώνιο μέσα στη Νέα Σμύρνη.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Γιάννης Χατζηνικολάου δήλωσε ότι δεν αισθάνεται ανασφαλής, αν και οι Κρητικοί μετρούν πέντε σερί αρνητικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα.

Ωστόσο, οι διοικούντες την ομάδα δεν φέρονται να έχουν την ίδια άποψη και στα Χανιά περιμένουν την αντίδρασή τους.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν κατάφεραν να δώσουν συνέχεια στη νίκη που πήρε μέσα στον Άρη, έχοντας τέσσερις ήττες (από ΟΦΗ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Πανιώνιο) και μία ισοπαλία (κόντρα στην Κέρκυρα).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε τον Δανιήλ: «Μία από τις σημαντικότερες προπονητικές μορφές της ιστορίας του συλλόγου»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έμαθε να παίζει χωρίς τον Μεϊτέ, έβγαλε προσωπικότητα ο Ζαφείρης»

Δεσύλλας: «Με Κάτρη δεξιά ο Παναθηναϊκός – Το πιθανότερο δίδυμο στα χαφ κόντρα στον ΟΦΗ»

Ισπανός ρέφερι Elite κατηγορίας στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, Τσακαλίδης στο Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός

Η ΑΕΚ αφήνει πίσω τον Βόλο και κοιτά την ΑΕΛ

Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ αλλάζει πλάνο και «ποντάρει» σε Ελ Κααμπί για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Κηφισιά-ΠΑΟΚ: Με φόρα οι γηπεδούχοι, χωρίς περιθώρια για απώλειες ο Δικέφαλος

Παναθηναϊκός-ΟΦΗ: Σερί, ψυχολογία και τετράδα μέσω νίκης για το «τριφύλλι», το… κάτι παραπάνω οι Κρητικοί

Κοντούρης: «Να μπούμε και να επιβάλουμε τον ρυθμό μας - Σε αυτήν τη θέση προτιμώ να παίζω»

Τσορμπατζόγλου: «Η πιθανή ενδεκάδα κόντρα στην Κηφισιά - Στόχος οι επιστροφές πολλών παικτών με τον Ολυμπιακό»