Στο γεγονός ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού μπήκαν… λυσσασμένοι για την νίκη στο ματς με τον ΠΑΟΚ και είχαν επιπλέον κίνητρο επειδή ακριβώς ήταν ένα ντέρμπι, στάθηκε ο Ιμπραήμ Σισόκο.

Ο Ιβοριανός μεσοεπιθετικός των «πράσινων» ερωτηθείς για την αλλαγή προπονητή, είπε: «Δεν έχει αλλάξει κάτι γιατί δεν προλάβαμε να κάνουμε με το νέο προπονητή. Ήταν ένα ντέρμπι, όλοι δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας».

Όσο για το ότι έπαιξε στον άξονα σήμερα, σχολίασε: «Η αλήθεια είναι ότι δεν αλλάζει κάτι που έπαιξα εκεί. Παίζω όπου μου πουν. Το θέμα είναι να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό σε κάθε παιχνίδι».

Κλείνοντας, ο Σισοκό επισήμανε: «Σήμερα πιστεύω ότι το κίνητρο ήταν πολύ μεγάλο. Είχαμε λύσσα για την νίκη και τους τρεις βαθμούς που χρειαζόμασταν. Είχαμε όρεξη και κίνητρο»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το «ασπρόμαυρο» πάρτι ξεκινά: Η Θεσσαλονίκη γιορτάζει τα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ

Το αφιερωματικό βίντεο του ΠΑΟΚ για τους οπαδούς του - «100 χρόνια ασπρόμαυρης παράνοιας»

Η παθιασμένη ομιλία του Ηλιόπουλου πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Μπείτε μέσα και κάντε σεισμό»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ ήταν φάντασμα στη Νέα Φιλαδέλφεια - Ο ΟΦΗ πλέον είναι σε καλύτερη κατάσταση»

Σταματέλος: «Με δοκιμασμένη συνταγή ο Ολυμπιακός - Πρέπει να δείξει όμως πολύ καλύτερη εικόνα στα επόμενα ντέρμπι»

Δεσύλλας: «Ανεξήγητη η διάθεση του Παναθηναϊκού για build up χθες, συνεχίζει να παρουσιάζει πρόβλημα στη δημιουργία»

Κετσετζόγλου: «Η ΑΕΚ κατάφερε να δεχθεί μόλις 1,5 φάση και από τους δύο βασικούς της αντιπάλους»

Καντεβέρε: «Θαυμάσιο συναίσθημα, στιγμή που δείχνει ότι ξεπερνάω τα προβλήματα»

Θύρα 1: «Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και η ΑΕΛ ποτέ»

Πανσερραϊκός: Έσπασε το αρνητικό σερί στο Αγρίνιο και «τρέχει» 8/9 αήττητο με ρεκόρ επιβίωσης