Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε το ολοκαίνουριο σιρκουί “Circuit Of The Americas” πέρα από τους θεατές, αλλά και στους πρωταγωνιστές.

Η πολύ ωραία χάραξη της πίστας, η οποία επέτρεπε προσπεράσεις, ξεπέρασε τις προσδοκίες όπως χαρακτηριστικά δήλωσε και ο Μπέρνι Έκλεστοουν.

«Το γκραν πρι στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής ξεπέρασε τις προσδοκίες μας, δεδομένου ότι 12 μήνες πριν υπήρχε η σκέψη να μην γίνει ο αγώνας. Όλα είναι καλά και όλοι είναι χαρούμενοι. Είναι πολύ ωραίο να κάνεις κάτι, το οποίο δουλεύει», ήταν τα λόγια του υπεύθυνου των εμπορικών δικαιωμάτων της Φόρμουλα 1.

Στο ίδιο πλαίσιο κινήθηκαν και οι δηλώσεις του αφεντικού της Red Bull, Κρίστιαν Χόρνερ,

«Νομίζω ότι έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά εδώ. Η πίστα είναι φανταστική και οι πιλότοι το διασκέδασαν. Θα ήταν πολύ ωραίο να έχουμε ακόμη ένα αγώνα στις ΗΠΑ, κάτι το οποίο είναι υπό συζήτηση».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οι βαθμολογίες σε πιλότους και κατασκευαστές μετά το Grand Prix του Μονακό

Θριαμβευτής και στο επεισοδιακό Grand Prix του Μονακό ο Αντονέλι, πανηγύρισε την πέμπτη σερί νίκη του!

Φιάσκο στο Μονακό: Δύο πανομοιότυπα ατυχήματα αποκάλυψαν πρόβλημα στην άσφαλτο

Τράκαρε και ο Λεκλέρ και τα έβαλε με τους συνεργάτες του: «Γιατί μπήκα στο pit-stop;» - Κόκκινη σημαία στο Μονακό!

Σοκ και με Νόρις, αποσύρθηκε μετά τον Φερστάπεν στο Grand Prix του Μονακό!

Τεράστιο απρόοπτο με Φερστάπεν: Βγήκε νοκ-άουτ από την εκκίνηση στο Μονακό και φώναζε έξαλλος στους συνεργάτες του!

Αντετοκούνμπο και Αντονέλι παρέα στο Grand Prix του Μονακό (pics)

Πήρε την pole position στις συναρπαστικές κατατακτήριες του Μονακό ο Αντονέλι!

Υπέγραψε διετή επέκταση με τη Ferrari ο Λεκλέρ

Η συγκλονιστική διάσωση του Σουμάχερ: Ο πιλότος αποκαλύπτει για πρώτη φορά όσα έγιναν στο ατύχημα του 2013