Χωρίς τον Μαυρουδή Μπουγαϊδη που δέχθηκε ένα χτύπημα στη ποδοκνημική και αποχώρησε από το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ.

Θεραπεία στο ιατρικό κέντρο έκανε ο Φουρτάδο, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Νικολιάς, που δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό που ταλαιπωρούσε από την προηγούμενη εβδομάδα.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά και σε καλό κλίμα, απόρροια της νίκης και της καλής εμφάνισης στη Βέροια, που έδωσε ψυχολογικό αβαντάζ ενόψει της συνέχεις και της δύσκολης προσπάθειας που θα κάνει η Ένωση για να «ξεκολλήσει» από την τελευταία θέση και να αποφύγει τις περιπέτειες υποβιβασμού.

Αύριο η προπόνηση θα γίνει στα Σπάτα στις 11:00 και θα συμμετέχουν όσοι δεν αγωνίστηκαν βασικοί στον χθεσινό αγώνα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Θα φύγω… δεν θέλω να κλαις, θέλω να γελάς»: Το σπαρακτικό αντίο της Ιωάννας Άντζα στον πατέρα της!

Νικολακόπουλος: «Ποιος παίρνει τη θέση του Καλογερόπουλου στο ρόστερ του Ολυμπιακού»

Τσακίρης: «Ο Νίκολιτς σκέφτεται μόνο το πρότζεκτ της ΑΕΚ - Στο προσκήνιο οι ανανεώσεις των Πινέδα και Γιόβιτς»

Αρχηγών συνέχεια: Έδεσε και Σταυρόπουλο ο Ατρόμητος!

Αθανασίου: «Καθοριστική για τον σχεδιασμό η άφιξη Νίστρουπ - Οι υποθέσεις Ράστοντερ, Ζαγαρίτη και οι μεταγραφές»

Ολυμπιακός: Σημαντική αλλαγή για τους περυσινούς κατόχους διαρκείας

Τσακίρης: «Η εισήγηση Νίκολιτς-Ριμπάλτα για τις πωλήσεις στην ΑΕΚ - Ποιο νεαροί θα πάνε στην προετοιμασία»

Τσορμπατζόγλου: «Κανείς δεν βάζει το χέρι στη φωτιά για Λουτσέσκου - Όλα ανοιχτά για τον αθλητικό διευθυντή»

Δεσύλλας: «Ο Ζαγαρίτης, ο τερματοφύλακας και τα υπόλοιπα μεταγραφικά μέτωπα του Παναθηναϊκού»

Τσανάκας: «Το ΟΚ του Λόπεθ και τα χαρακτηριστικά του έτερου χαφ»

TAGS: A.E.K.