Τέλος καλό, όλα καλά για τον Χρήστο Αραβίδη.

Ο επιθετικός του Πανιωνίου είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πλατανιά, ωστόσο τη Δευτέρα υποβλήθηκε σε υπέρηχο, ο οποίος δεν έδειξε τίποτα ανησυχητικό και υπολογίζεται κανονικά από τον προπονητή του, Δημήτρη Ελευθερόπουλο.

Στην εκκωφαντική νίκη του «Ιστορικού» με σκορ 4-0 επί των Κρητικών, ήρθε και ένας μίνι «πονοκέφαλος». Ο φορ των Νεοσμυρνιωτών αντικαταστάθηκε από τον Καμπάνταη, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στο προσαγωγό και το ιατρικό επιτελείο της ομάδας του είχε «πέσει» πάνω του.

Τα ευχάριστα όμως ήρθαν σήμερα, ο Αραβίδης δεν έχει πάθει «ζημιά» και πλέον ο «Ελέ» καταστρώνει τα πλάνα του για το δύσκολο ματς της 12ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα με τον Αστέρα Τρίπολης, έχοντας τον στη διάθεσή του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νέο σενάριο από τη Ρωσία για Μπαρίνοφ και ΑΕΚ: «Σε επαφές με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας»

Δείπνο εργασίας με φόντο τον νέο ΠΑΟΚ μεταξύ Λίσι, Βιεϊρίνια και Μάτος

Ηλιόπουλος: «Δεν θα αφήσω κανέναν να διαταράξει αυτό που χτίσαμε στην ΑΕΚ»

Χαμός στην Πάτρα για την ΑΕΚ: Πλήθος κόσμου για μια φωτογραφία με το τρόπαιο του πρωταθλήματος!

Ηλιόπουλος: Ανακοίνωσε αυτοκινητοδρόμιο στη Χαλανδρίτσα στην περιοδεία του τροπαίου της ΑΕΚ!

Τσακίρης: «Σε πρώτο πλάνο οι ανανεώσεις Γιόβιτς και Πήλιου - Ενθουσιασμένος ο κόσμος με το τρόπαιο»

Αύριο οι υπογραφές και οι ανακοινώσεις για Τσάπρα-Πένια, την Τρίτη ενσωματώνονται στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού

«Κλειδώνουν» προτεραιότητα για τον Βοτανικό οι πρώτοι 10.000 νέοι κάτοχοι διαρκείας του Παναθηναϊκού!

Έφτασε για τον ΠΑΟΚ ο Λίσι - Τον καλωσόρισε ο Λέο Μάτος!

Τσανάκας: «Οι κινήσεις που θέλει να κάνει άμεσα ο Ολυμπιακός και οι πιθανές αποχωρήσεις»