Με τον γνώριμα -πλέον- αργό ρυθμό συνεχίστηκαν τη Δευτέρα οι διεργασίες για την είσοδο των Βιντιάδη και Χάρις στην ΑΕΚ.

Οι άνθρωποι του Έλληνα εφοπλιστή βρέθηκαν και πάλι στις εγκαταστάσεις των Σπάτων και μαζί με τον Ανδρέα Δημητρέλο συνέχισαν επί αρκετές ώρες τις επαφές με τους πιστωτές της ΠΑΕ.

Σε πρώτο πλάνο ακόμα οι προμηθευτές, από βδομάδα αναμένεται να αρχίσουν οι (κομβικές) διαπραγματεύσεις με πρώην παίκτες και προπονητές.

Μπορεί η ταχύτητα να μην είναι αυτή που θα ήλπιζε ο κόσμος, αλλά αν μη τι άλλο η διαδικασία κυλά βάσει σχεδίου στα Σπάτα. Έτσι, πήγαν κανονικά και σήμερα εκεί οι Ηλίας Βιντιάδης και Βίκτωρ Παππάς και σε συνεργασία με τον Ανδρέα Δημητρέλο συνέχισαν τις επαφές με τους προμηθευτές.

Πάντα με στόχο λοιπόν το μεγαλύτερο δυνατό «κούρεμα» των οφειλών (έναντι της άμεσης εξόφλησης του μεγαλύτερου μέρους τους) αναμένεται να τις συνεχίσουν και τις επόμενες μέρες μαζί τους. Ελπίζεται, δε, ότι θα τις έχουν ολοκληρώσει ως το Σ/Κ, ώστε την επόμενη εβδομάδα να περάσουν στο γκρουπ των πρώην παικτών και προπονητών.

Εκεί όπου υπάρχουν οι μεγαλύτερες υποχρεώσεις της ΠΑΕ (και η μεγαλύτερη ανάγκη διαπραγματευτικών ελιγμών) και όπου θα κριθεί εν πολλοίς κατά πόσο θα μειωθεί η συνολική οφειλή των 8 εκατ. ευρώ που έχει η ΑΕΚ εκτός αυτής στο Δημόσιο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την αεράτη ΑΕΚ, το κέρδος του Παναθηναϊκού και το «μπλόκο» στον ΠΑΟΚ

Μάνταλος: «Πήραμε τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς με επιβλητική νίκη - Χάρηκα περισσότερο το γκολ από την ασίστ»

Λουτσέσκου: «Στο παρελθόν τέτοια παιχνίδια τα χάναμε - Ήταν το χειρότερο ματς από άποψη κόπωσης»

Μουκουντί ο 20ός διαφορετικός σκόρερ της ΑΕΚ φέτος

Μπενίτεθ: «Η ομάδα βελτιώνεται και δείχνει πράγματα που θέλουμε - Έπρεπε να είχαμε τελειώσει το ματς στο ημίχρονο»

Γκεοργκίεφ: «Ένιωσα καταπληκτικά, άγγιξε το τέλειο η ομάδα»

Νίκολιτς: «Το τελικό σκορ μιλά από μόνο του - Πρέπει να δουλέψουμε για να μην κάνουμε δώρα στον αντίπαλο»

Τσορμπατζόγλου: «Αλλοιώνεται και χειροτερεύει η εικόνα του ΠΑΟΚ»

Μουκουντί: «Δουλέψαμε πολύ αυτήν την εβδομάδα - Πρέπει να κάνουμε το ίδιο και την επόμενη»

Παπαδόπουλος: «Δεν είχαμε πάθος, να μας γίνει μάθημα η ήττα»

TAGS: A.E.K.