Να που προέκυψε πρόβλημα στον Παναθηναϊκό με την περίπτωση του Σοφοκλή Σχορτσανίτη! Ο τραυματισμός του διεθνούς σέντερ στην αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στον ΚΑΟΔ, στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ, ίσως του στερήσει τη συμμετοχή του στον αγώνα της ερχόμενης Παρασκευής κόντρα στην Καντού για την έβδομη αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ο «Big Σόφο» τραυματίστηκε στο πέλμα του δεξιού ποδιού του σε προσπάθεια στο πρώτο ημίχρονο στο «Δημήτρης Κραχτίδης», όμως, ενώ πονούσε αφόρητα, συνέχισε να αγωνίζεται, όποτε επιδεινώθηκε το όποιο πρόβλημά του.

Τη Δευτέρα, έβγαλε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν πως έχει ένα αιμάτωμα στο πέλμα, ήτοι πελματιαία απονευρωστίτιδα και στους «πράσινους» κάθονται σε «αναμμένα κάρβουνα».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Απίθανη σκηνή με οπαδό του Παναθηναϊκού να παίρνει στο κυνήγι την Porsche του Ναν για ένα αυτόγραφο

Κοντός: «Οι άλλοι σκαρφαλώνουν στα κάγκελα & τις παίζουν με τους court αλλά το θέμα είναι τι είπε η γυναίκα ενός παίκτη»

Ξέσπασε η σύζυγος του Χολμς για την κριτική του Αταμάν

Η αινιγματική ανάρτηση του Χολμς μετά την αυστηρή κριτική του Αταμάν

Aνανέωσε με την ΑΕΚ μέχρι το 2027 ο Μπράουν

Σάκοτα: «Ποτέ δεν ήταν στόχος η 2η θέση, ήταν σύμπτωση που ήταν κοντά ο Παναθηναϊκός»

Αταμάν: «Πώς να παίξει Ευρωλίγκα ο Τολιόπουλος; Δεν είμαστε ακαδημία - Θέλετε να θυσιάσω Ναν, Σλούκα, Γκραντ ή Σορτς;»

Το πάρτι του Ναν για την 100άρα του Παναθηναϊκού: Τα highlights της νίκης των «πράσινων» επί της ΑΕΚ

Ναν: «Ξεκινάμε έτσι τα παιχνίδια πολλές φορές φέτος - Έχουμε σπουδαίο ρόστερ, αλλά χρειαζόμαστε ακόμα καλύτερη χημεία»

Βαθμολογία Stoiximan GBL: Έβαλε τέλος στη συζήτηση για τη δεύτερη θέση ο Παναθηναϊκός