Ο Γιάννης Χατζηνικολάου αποτελεί παρελθόν για τον Πλατανιά και πλέον, οι Χανιώτες ετοιμάζουν τις κινήσεις της επόμενης μέρας. Ο έμπειρος τεχνικός έφερε την ομάδα στην Σούπερ Λίγκα για πρώτη φορά στην ιστορία της, όμως μετά το καλό ξεκίνημα ήρθε και η κοιλιά στην απόδοση και κατ’ επέκταση και στα αποτελέσματα.

Πλέον, η αναζήτηση προπονητή περνά σε πρώτο πλάνο για την ομάδα της Κρήτης και στην διοίκηση έχουν ξεκινήσει ήδη να εξετάζουν τις επιλογές που έχουν στην διάθεσή τους. Πρώτος στη σχετική λίστα είναι ο Άγγελος Αναστασιάδης. Ο έμπειρος τεχνικός είναι κάτι παραπάνω από ιδανικός για να κρατήσει την ομάδα την κατηγορία και γιατί όχι να διεκδικήσει και το κάτι παραπάνω.

Η περίπτωσή του όμως, είναι εξαιρετικά δύσκολη καθώς πρόσφατα αρνήθηκε και πρόταση από την ΑΕΚ για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία. Είναι δεδομένο πως θα υπάρξει προσέγγιση με την πλευρά του Μακεδόνα τεχνικού, όμως οι πιθανότητες, δεν είναι με τον Πλατανιά.

Από εκεί και πέρα, ένα όνομα που υπάρχει στη λίστα είναι αυτό του Γιάννη Πετράκη. Πρόκειται για έναν έμπειρο Κρητικό προπονητή, ο οποίος όμως δεν έχει πολλές παραστάσεις από το επίπεδο της Σούπερ Λίγκας. Έχει υπάρξει τεχνικός σε αρκετές ομάδες χαμηλότερων κατηγοριών, ενώ πρόσφατα αρνήθηκε πρόταση της Επισκοπής λέγοντας στην διοίκηση της ομάδας πως «περιμένω κάτι καλύτερο, σύντομα».

Αν κάτι τέτοιο ισχύει, δεν αποκλείεται σε περίπτωση που υπάρξει «ναυάγιο» με τον Αναστασιάδη, ο Πετράκης να είναι ο νέος τεχνικός του Πλατανιά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σταματέλος: «Να δείξει με τον ΠΑΟΚ την γγώριμη εικόνα του Ολυμπιακού στα ντέρμπι - Στραμμένα τα βλέμματα στον Ποντένσε»

Ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε τον Δανιήλ: «Μία από τις σημαντικότερες προπονητικές μορφές της ιστορίας του συλλόγου»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έμαθε να παίζει χωρίς τον Μεϊτέ, έβγαλε προσωπικότητα ο Ζαφείρης»

Δεσύλλας: «Με Κάτρη δεξιά ο Παναθηναϊκός – Το πιθανότερο δίδυμο στα χαφ κόντρα στον ΟΦΗ»

Ισπανός ρέφερι Elite κατηγορίας στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, Τσακαλίδης στο Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός

Η ΑΕΚ αφήνει πίσω τον Βόλο και κοιτά την ΑΕΛ

Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ αλλάζει πλάνο και «ποντάρει» σε Ελ Κααμπί για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Κηφισιά-ΠΑΟΚ: Με φόρα οι γηπεδούχοι, χωρίς περιθώρια για απώλειες ο Δικέφαλος

Παναθηναϊκός-ΟΦΗ: Σερί, ψυχολογία και τετράδα μέσω νίκης για το «τριφύλλι», το… κάτι παραπάνω οι Κρητικοί

Κοντούρης: «Να μπούμε και να επιβάλουμε τον ρυθμό μας - Σε αυτήν τη θέση προτιμώ να παίζω»