Την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τον καθορισμό του προγράμματος της 1ης αγωνιστικής της Β’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών- Γυναικών, από την ΕΟΠΕ.

Στους άνδρες η Β’ Φάση ξεκινάει από τις 28/11/2012 και θα έχει ολοκληρωθεί έως τις 23/1/2013. Συμμετέχουν οι δεκαεννέα (19) ομάδες που προκρίθηκαν από την Α’ Φάση (Ενώσεις) και οι είκοσι τρεις ομάδες (23) ομάδες της Α2 Ανδρών που δήλωσαν συμμετοχή. Το Final 4 - Τελική Φάση θα διεξαχθούν το διάστημα 16-17 Μαρτίου 2013 σε τόπο που θα ανακοινωθεί από την ΕΟΠΕ.

Στις γυναίκες, στη Β’ Φάση που θα διεξαχθεί το διάστημα 28/11/2012 - 23/1/2013 θα συμμετέχουν οι είκοσι (20) ομάδες που προκρίθηκαν από την Α’ Φάση (Ενώσεις) και οι δέκα εννέα (19) ομάδες της Α2 Γυναικών που δήλωσαν συμμετοχή. Το Final 4 - Τελική Φάση θα γίνουν το διήμερο 29-30 Μαρτίου 2013.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παναθηναϊκός-Φλοίσβος: Τελικός στη Λάρισα με ξεκάθαρο φαβορί που πρέπει να... προσέχει!

Επική ανατροπή κόντρα στον Πανιώνιο για τον Φλοίσβο και… ραντεβού με τον Παναθηναϊκό στον τελικό Κυπέλλου!

Ανδρεόπουλος: «Είχαμε προετοιμάστει σωστά για το παιχνίδι - Ας μην το... ματιάζουμε για τον τελικό, δεν θα πω κάτι»

Οι γνωστοί σου… άσοι: Παναθηναϊκός με «φαρμακερό» σερβίς, σάρωσε τον ΟΦΗ και φουλάρει για το Κύπελλο

Λαζάρo στο sport-fm.gr: «Απίθανη ατμόσφαιρα των φίλων του Παναθηναϊκού - Είμαι πολύ χαρούμενη για το τρόπαιο»

Στον Παναθηναϊκό και τη νέα σεζόν ο Κιαπίνι!

Βγαίνουν οι δύο φιναλίστ του Κυπέλλου βόλεϊ ανδρών

Κιαπίνι: «Δεν ελέγξαμε τον ρυθμό, αλλά αισθάνομαι περήφανος»

Ρόγκα: «Δεν πιστέψαμε όσο έπρεπε στις δυνατότητές μας - Περήφανη που είμαι μέλος του Παναθηναϊκού»

Τάνη στο sport-fm.gr: «Μοναδική η στήριξη του κόσμου του Παναθηναϊκού - Θα δώσουμε τα πάντα για το πρωτάθλημα»