Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Ντνίπρο Αζότ αποτελεί και τυπικά από τη Τρίτη ο Βασίλης Φραγκιάς. Οι δύο πλευρές έλυσαν τη συνεργασία τους κοινή συναινέσει, καθώς τα αποτελέσματα δεν έρχονταν και κρίθηκε σκόπιμο να γίνουν αλλαγές.

Την περασμένη σεζόν ο ουκρανικός σύλλογος είχε τερματίσει στην 11η θέση του πρωταθλήματος της χώρας, ενώ και φέτος τα πράγματα δεν πήγαιναν ιδιαίτερα καλά, με την Ντνίπρο να έχει τέσσερις νίκες σε 13 αγώνες στο πρωτάθλημα και βρισκόταν στην 11η θέση.

Πάντως, όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης), o Φραγκιάς αποκόμισε πολύτιμες εμπειρίες στο πέρασμα του από την ομάδα, ενώ αγαπήθηκε αρκετά από τον κόσμο εκεί και σίγουρα αποτελεί μια διαφήμιση για το ελληνικό μπάσκετ η παρουσία του στη μακρινή Ουκρανία.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Συγκλονίζει ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Τζόρνταν ΜακΡέι: «Γύρισα στις ΗΠΑ γιατί ο γιος μου απειλούσε να αυτοκτονήσει»

Στη Βίρτους Μπολόνια μέχρι το φινάλε της σεζόν ο Ντος Σάντος

Παρελθόν από τον Ερυθρό Αστέρα ο Ντος Σάντος που κλείνει στη Βίρτους Μπολόνια!

Στη Ρετζιάνα μέχρι το καλοκαίρι του 2028 ο Πρίφτης!

Αβέβαιο το μέλλον του Τόμπσον στη Βαλένθια - Ματιές της Αρμάνι για τον 30χρονο γκαρντ

Πάλεψε μέχρι τέλους στην έδρα της Μερσίν αλλά έμεινε με το «αχ» ο Αθηναϊκός

Ξέσπασμα Αλόνσο κατά ΠΑΟΚ και Ταϊρί: «Ευτυχώς δεν τον πήραμε, είναι πολύ κακός παίκτης - Εύχομαι να κερδίσει η Μπιλμπάο»

Πασκουάλ: «Κερδίζουμε ή φεύγω - Μπορώ να κάνω ένα βήμα πίσω για το καλό της Μπαρτσελόνα»

Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ από τη μεγάλη πρόκριση επί της Μούρθια και οι έξαλλοι πανηγυρισμοί σε παρκέ και αποδυτήρια!

Μπουντούρης: «Απομένουν δύο ματς - Ευελπιστώ ότι θα γελάσουμε σε λίγο καιρό»