Χωρίς τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός την Μάριμπορ την Πέμπτη (20:00, sport-fm.gr) για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο επιθετικός του «τριφυλλιού» δεν ξεπέρασε τελικά τον τραυματισμό του παρά τις προσπάθειες που έγιναν κι έμεινε εκτός αποστολής μαζί με τους Μπουμσόνγκ, Πίντο, Σο, Μπαρμπαρούση και Καπίνο.

Στην τελευταία προπόνηση πριν το ματς με την Μάριμπορ την Τετάρτη το απόγευμα στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιλάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2», ταχύτητες, ασκήσεις πάνω στα τελειώματα των φάσεων, ασκήσεις τακτικής και δίτερμα.

Ατομικά προπονήθηκαν οι Πίντο και Μπουμσόνγκ, ενώ ο Χριστοδουλόπουλος υποβλήθηκε σε θεραπεία, ενώ ο Σο συνεχίζει να προπονείται κανονικά χωρίς να νιώθει ενοχλήσεις κι αν όλα πάνε καλά, από τον Γενάρη θα είναι πανέτοιμος.

Αλέξης Παπαχρήστος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Εξετάσαμε τη φάση αλλά…» - Η ατάκα του Στίλερ στους παίκτες του Παναθηναϊκού για το 2ο γκολ της Μπέτις

Δεσύλλας: «Κακό φινάλε, αλλά θετικό πρόσημο στην ευρωπαϊκή πορεία - Καθοριστικό το δεύτερο γκολ»

Παναθηναϊκός: Κρατάει το ταξίδι, την επιστροφή και «χτίζει» για τη συνέχεια

Πελίστρι: «Τα δώσαμε όλα, εκμεταλλεύτηκε την έδρα η Μπέτις, διαφορετικά αν σκόραρα»

Μπενίτεθ: «Η Μπέτις ήταν ανώτερη ομάδα και προκρίθηκε δίκαια - Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται χρόνο και μεταγραφές»

Τα χρήματα που εξασφάλισε ο Παναθηναϊκός από τη φετινή του πορεία στην Ευρώπη

Ηρωική Μπολόνια ξέρανε τη Ρόμα σε μυθική ματσάρα στην παράταση!

Τα γκολ και τα highlights της ήττας του Παναθηναϊκού από την Μπέτις

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού χειροκρότησαν τον κόσμο για τη στήριξη στο «Καρτούχα»

Ίνγκασον: «Είναι δύσκολο μετά από αυτό το αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να αισθανόμαστε περήφανοι για τη φετινή πορεία»