Το ποδοσφαιρικό ρητό με την ενδεκάδα που κερδίζει να μην αλλάζει φαίνεται πως σκέφτεται ο Χουάν Ραμόν Ρότσα, που πιθανότατα, θα χρησιμοποιήσει τους έντεκα που έβαλε και με τον ΠΑΟΚ και στο ματς με την Μάριμπορ.

Αφού σύμφωνα με όσα δοκίμασε ο Αργεντινός στην τελευταία προπόνηση την Τετάρτη, για βασικοί προορίζονται οι εξής (αν και στο μυαλό του Ρότσα υπάρχουν και 2-3 αλλαγές).

Ο Καρνέζης κάτω από τα δοκάρια, οι Σεϊταρίδης, Βύντρα, Βελάσκες, Σπυρόπουλος τετράδα στην άμυνα (από δεξιά προς αριστερά), ο Βιτόλο αμυντικό χαφ, οι Ζέκα, Σισοκό μπροστά του σε ρόλο εσωτερικών χαφ και οι Μαυρίας, Κουίνσι (άκρα), Τοτσέ στην επίθεση.

Από εκεί και πέρα, οι Μαρίνος, Τριανταφυλλόπουλος και Πετρόπουλος διεκδικούν τις θέσεις των Σεϊταρίδη, Βελάσκες και Τοτσέ αντίστοιχα και πολλά θα ξεκαθαρίσουν αύριο το μεσημέρι στην ομιλία του Ρότσα προς τους ποδοσφαιριστές του.

Αλέξης Παπαχρήστος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Εξετάσαμε τη φάση αλλά…» - Η ατάκα του Στίλερ στους παίκτες του Παναθηναϊκού για το 2ο γκολ της Μπέτις

Δεσύλλας: «Κακό φινάλε, αλλά θετικό πρόσημο στην ευρωπαϊκή πορεία - Καθοριστικό το δεύτερο γκολ»

Παναθηναϊκός: Κρατάει το ταξίδι, την επιστροφή και «χτίζει» για τη συνέχεια

Πελίστρι: «Τα δώσαμε όλα, εκμεταλλεύτηκε την έδρα η Μπέτις, διαφορετικά αν σκόραρα»

Μπενίτεθ: «Η Μπέτις ήταν ανώτερη ομάδα και προκρίθηκε δίκαια - Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται χρόνο και μεταγραφές»

Τα χρήματα που εξασφάλισε ο Παναθηναϊκός από τη φετινή του πορεία στην Ευρώπη

Ηρωική Μπολόνια ξέρανε τη Ρόμα σε μυθική ματσάρα στην παράταση!

Τα γκολ και τα highlights της ήττας του Παναθηναϊκού από την Μπέτις

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού χειροκρότησαν τον κόσμο για τη στήριξη στο «Καρτούχα»

Ίνγκασον: «Είναι δύσκολο μετά από αυτό το αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να αισθανόμαστε περήφανοι για τη φετινή πορεία»