Στην κατακόρυφη πτώση της απόδοσης του Πανιωνίου στο δεύτερο ημίχρονο απέδωσε ο Νίκος Οικονόμου την ήττα με 92-72 από την Ούνιξ Καζάν στο Ελληνικό για το Eurocup. Ο παλαίμαχος φόργουορντ κάθισε στον πάγκο ως υπηρεσιακός, αφού από το προσεχές ματς θα είναι βοηθός του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

«Ευχαριστώ τους παίκτες και τους συνεργάτες μου για τη βοήθειά τους στον αγώνα. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια. Στο δεύτερο όμως μπήκαμε μουδιασμένοι για έναν ανεξήγητο λόγο. Όταν δέχεσαι τόσους πόντους και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπορείς να έχει τύχη με καμία ομάδα, πόσο μάλλον όταν απέναντί σου έχεις ένα πολύ ποιοτικό σύνολο», ανέφερε.

Ο προπονητής της Ούνιξ, Άτσο Πέτροβιτς, είπε με τη σειρά του: «Ο Κώστας (Καϊμακόγλου) φαντάζομαι πως τα είπε καλά για το παιχνίδι. Ήταν σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μας. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε προβλήματα στα ριμπάουντ επιτρέποντας στον Πανιώνιο να σκοράρει από δεύτερες επιθέσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως βελτιωθήκαμε σε μεγάλο βαθμό στον συγκεκριμένο τομέα, ενώ είχαμε και πολύ καλά ποσοστά ευστοχίας στα σουτ τριών πόντων. Γενικά στην τρίτη περίοδο όλα δουλέψανε πιο σωστά για εμάς. Πρέπει να δείχνουμε στο παρκέ ότι είμαστε το φαβορί του ομίλου. Τώρα έχουμε δύο παιχνίδια εντός έδρας. Αυτός με τον Πανιώνιο θα είναι ένας τελείως διαφορετικός αγώνα, αφού ο αντίπαλος θα έχει νέο προπονητή».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Συγκλονίζει ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Τζόρνταν ΜακΡέι: «Γύρισα στις ΗΠΑ γιατί ο γιος μου απειλούσε να αυτοκτονήσει»

Στη Βίρτους Μπολόνια μέχρι το φινάλε της σεζόν ο Ντος Σάντος

Παρελθόν από τον Ερυθρό Αστέρα ο Ντος Σάντος που κλείνει στη Βίρτους Μπολόνια!

Στη Ρετζιάνα μέχρι το καλοκαίρι του 2028 ο Πρίφτης!

Αβέβαιο το μέλλον του Τόμπσον στη Βαλένθια - Ματιές της Αρμάνι για τον 30χρονο γκαρντ

Πάλεψε μέχρι τέλους στην έδρα της Μερσίν αλλά έμεινε με το «αχ» ο Αθηναϊκός

Ξέσπασμα Αλόνσο κατά ΠΑΟΚ και Ταϊρί: «Ευτυχώς δεν τον πήραμε, είναι πολύ κακός παίκτης - Εύχομαι να κερδίσει η Μπιλμπάο»

Πασκουάλ: «Κερδίζουμε ή φεύγω - Μπορώ να κάνω ένα βήμα πίσω για το καλό της Μπαρτσελόνα»

Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ από τη μεγάλη πρόκριση επί της Μούρθια και οι έξαλλοι πανηγυρισμοί σε παρκέ και αποδυτήρια!

Μπουντούρης: «Απομένουν δύο ματς - Ευελπιστώ ότι θα γελάσουμε σε λίγο καιρό»