Στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν μετουσίωσε σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησε, στάθηκε ο Γιάννης Μανιάτης μετά την ήττα 1-0 από τη Σάλκε και τον αποκλεισμό από την συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ωστόσο, ο Έλληνας μέσος τόνισε ότι είναι σημαντικό το ότι οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν στην Ευρώπη, ενώ πλέον «κοιτάζουν» την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μανιάτη:

«Δεν ήμασταν αποτελεσματικοί προσπαθήσαμε να πετύχουμε κάποιο γκολ, αλλά δεν τα καταφέραμε. Στο δεύτερο ημίχρονο δώσαμε πολλούς χώρους στη Σάλκε, με αποτέλεσμα να δεχτούμε το γκολ. Δεν έγινε τίποτα πάμε στην Θεσσαλονίκη έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή. Είναι σημαντικό το ότι σαν Ολυμπιακός ότι περάσαμε στο Γιουρόπα Λιγκ και συνεχίζουμε στην Ευρώπη».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επιβλήθηκε ποινή έξι αναμετρήσεων στον Πρεστιάνι λόγω ομοφοβικής επίθεσης στην αναμέτρηση με την Ρεάλ Μαδρίτης

Sold out σε λίγες ώρες ο πρώτος ημιτελικός Ατλέτικο-Άρσεναλ για το Champions League!

Το ειρωνικό χειροκρότημα του Βινίσιους και οι αποδέκτες του μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ

Από τη βραδιά που το πανηγύριζε πιτσιρικάς στον καναπέ, ο Τζουλιάνο Σιμεόνε τώρα θα παλέψει κόντρα στην Άρσεναλ!

Ράμος για Καμαβινγκά: «Είμαι απογοητευμένος, μπήκε για να αλλάξει το ματς και πήρε ανόητη κόκκινη»!

Στην κορυφή του UEFA Ranking η Μπάγερν - 34ος ο Ολυμπιακός, πού βρίσκονται ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΚ!

Ο Εμπαπέ έχει να σκοράρει σε ημιτελικό Champions League από τα… 19 του!

Beef του Βινίσιους με Μπέλιγχαμ: «Τι θέλεις; Κλείσε το στόμα σου»

Εμπαπέ: «Έσπασε» τα κοντέρ στο Champions League - Στα μισά του δρόμου προς τον Ρονάλντο

Ο Αρμπελόα τα «έριξε» στον διαιτητή για τον αποκλεισμό της Ρεάλ: «Δεν μπορεί να αποβάλλεται παίκτης για κάτι τέτοιο»!