Όταν έχει ο Παναθηναϊκός προπονητή τον Χουάν Ραμόν Ρότσα κανείς δεν μπορεί να προβλέψει για το τι μπορεί να πετύχουν οι «πράσινοι». Αυτό συμμερίζεται και ο Κριστόφ Βαζέχα αφού όπως δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 «με τον Χουάν στον πάγκο όλα γίνονται» όταν ρωτήθηκε αν έχει ελπίδες το «τριφύλλι» να προκριθεί στην επόμενη φάση του Europa League.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κριστόφ Βαζέχα στο «Δεξί, αριστερό και άουτ» και στους Γιάννη Θειακό και Σωτήρη Κωσταβάρα.

Για το χθεσινό ματς με την Μάριμπορ:
«Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν τόσο καλός σε αυτό το ματς όσο ήταν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Έπαιξε όμως πολύ έξυπνα. Ήταν κουρασμένος και ήθελε να παίξει την κόντρα επίθεση στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερος και δίκαια νίκησε. Σε αυτή την περίοδο δεν μετρά τόσο η εμφάνιση αλλά η νίκη, με την οποία ο Παναθηναϊκός τώρα ελπίζει ακόμα και σε πρόκριση».

Για τον Χουάν Ραμόν Ρότσα και την προσπάθεια του: «Εγώ τον Χουάν τον γνωρίζω αρκετά καλά. Θέλει να δώσει ψυχολογία στα παιδιά και να τους κάνει να χαίρονται το παιχνίδι. Πρέπει να υπάρξει μια σειρά νικών για να αποκτήσει ταυτότητα η ομάδα. Πριν, με τον Φερέιρα δεν υπήρχε σταθερότητα. Πολύ σημαντική υπόθεση είναι όμως οι νίκες. Η αλήθεια είναι πως δεν έχουν αλλάξει πολλά πράγματα. Οι ίδιοι παίκτες αγωνίζονται. Ο Ρότσα ξέρει τι να κάνει για να παίζουν ένα πιο ελεύθερο παιχνίδι».

Για τον Τοτσέ: «Ο Τοτσέ είχε μία μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο, που θα μπορούσε να περάσει τον τερματοφύλακα. Στο δεύτερο μέρος στην φάση που ήταν οφσάιντ, νομίζω η μπάλα έβγαινε άουτ. Αλλά εγώ προτιμώ έναν επιθετικό που βρίσκεται στις φάσεις παρά έναν που δεν βρίσκεται πουθενά στο γήπεδο. Με τον Ρότσα ο Παναθηναϊκός βγάζει περισσότερες ευκαιρίες αλλά δεν υπάρχει συγκέντρωση στην τελική προσπάθεια. Αν δουλέψει σε αυτό ο Παναθηναϊκός θα βρει λύσεις».

Για το αν μπορεί ο Παναθηναϊκός να προκριθεί στην επόμενη φάση του Europa League: «Με τον Χουάν στον πάγκο όλα γίνονται! Θυμάμαι τα ματς με την Χάιντουκ και την Πόρτο και δεν μπορώ να πω τίποτα με σιγουριά για τον Χουάν (γέλια)»

Για το αν χρειάζεται να ενισχυθεί ο Παναθηναϊκός τον Γενάρη: «Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται σίγουρα ένα γκολτζή, έναν δημιουργικό χαφ και ίσως έναν ή δύο στόπερ. Αν και νομίζω πως ο Πετρόπουλος θα πρέπει να πάρει ευκαιρίες. Δεν υπάρχουν πολλές επιλογές όμως. Είναι δύσκολες οι εποχές οικονομικά και δεν πρέπει να περιμένουμε πολλά πράγματα».

Για τον Φάνη Γκέκα: «Ο Φάνης έχει το γκολ στο DNA του. Μισή φάση και βάζει γκολ. Αν μπορεί ο Παναθηναϊκός να τον φέρει θα είναι μια πολύ καλή επιλογή».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Στο ΟΑΚΑ το πρώτο ματς του Παναθηναϊκού με την Μπέτις

Football Meets Data: Οι πιθανότητες για νίκη του Παναθηναϊκού στο πρώτο ματς με τη Μπέτις

Η «ρωσική ρουλέτα», το ξέσπασμα και το πάρτι στα αποδυτήρια: Η παρακάμερα του Παναθηναϊκού για την πρόκριση στο Πλζεν

Τσορμπατζόγλου: «Εντελώς... ξένος ο ΠΑΟΚ στο Βίγκο – Η κατάσταση των Μεϊτέ, Κωνσταντέλια και Τάισον»

Δεσύλλας: «Καθοριστικό για τον Παναθηναϊκό το ματς στην Αθήνα με την Μπέτις» - Τι είπε για το θέμα της έδρας

Η προσπάθεια έως το τέλος και το χειροκρότημα του κόσμου: Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ από την ήττα-αποκλεισμό στο Βίγκο

Ταμπόρδα ή Μπόρχα Ιγκλέσιας; Το δίλημμα της UEFA για την καλύτερη ασίστ

Οι ώρες των αναμετρήσεων του Παναθηναϊκού με την Μπέτις για τους «16» του Europa League

Ο φοβερός Άντονι, ο άτυχος Ίσκο και η σταθερότητα: Το προφίλ της Μπέτις

Η Μπέτις παίζει τα εντός έδρας ευρωπαϊκά της παιχνίδια σε άλλη έδρα