Άκρως επεισοδιακό ήταν το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Πλατανιά στα Περιβόλια, με τους Χανιώτες να παίρνουν τη νίκη 2-1.

Ωστόσο, το καλύτερο του φύλαγε για το τέλος ο Άγγελος Αναστασιάδης, ο οποίος σε δηλώσεις του στην κάμερα της Nova μετά το τέλος της αναμέτρησης, μεταξύ άλλων είπε ότι πριν το παιχνίδι είχε πει στους παίκτης του να κερδίσουν και για τον προηγούμενο προπονητή τους τον Γιάννη Χατζηνικολάου, ο οποίος ήταν και στο γήπεδο.

«Είχα πει στα παιδιά πριν την έναρξη του αγώνα ότι πρέπει να κερδίσουν και για τον προηγούμενο προπονητή τους που έφυγε», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Άγγελου Αναστασιάδη μετά το νικηφόρο ντεμπούτο του στον πάγκο του Πλατανιά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φωτιάς στη «Δίκη»: «Δεν κοιμάμαι όταν κάνω λάθη» - Τι είπε για πίεση, VAR και την υπόθεση Νταβέλη

Τσορμπατζόγλου: «Πίεση, αναμονή και αλλαγές που πρέπει επιτέλους να φανουν στον ΠΑΟΚ»

Τούρκος δημοσιογράφος: Στα 5 εκατ. ευρώ η μεταγραφή Ζουμπκόφ στην ΑΕΚ!

«Βόμβα» Ρομάνο: Η ΑΕΚ έκλεισε τον Ζουμπκόφ από την Τραμπζονσπόρ - Υπογράφει για 4 χρόνια!

Τσακίρης: «Στόχος του καλοκαιριού είναι ο Ριμπάλτα να τελειοποιήσει το πλάνο του στην ΑΕΚ»

Πιρόλα: «Μας αρέσει, αλλά δεν υπάρχει διαπραγμάτευση», λέει η Κόμο!

Τσανάκας: «Τι ισχύει με τα μεταγραφικά ονόματα που γράφονται για τον Ολυμπιακό»

Καλαμάτα για Οικονόμου: «Θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του - Ας είναι ελαφρύ το χώμα...»

Sport: «Σοβαρό ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Κρίστενσεν»!

ΑΕΚ για Μάριο Οικονόμου: «Ευχόμαστε κουράγιο και ψυχικές δυνάμεις στην οικογένεια και τους δικούς του ανθρώπους»