Πολύ γρήγορα φαίνεται πως έχει βαλθεί να ξεπεράσει τον εαυτό του αλλά και την περσινή πορεία που τον έστειλε στην Ευρώπη ο Αστέρας Τρίπολης. Οι Αρκάδες νίκησαν 2-1 τον Πανιώνιο, έκαναν το «6 στα 6» εντός έδρας και βαδίζουν από υπέρβαση σε υπέρβαση. Νωρίτερα Κέρκυρα και Βέροια έμειναν στο 1-1, ενώ σε ένα ματς στο οποίο οι «πράσινοι» έχουν πολλά παράπονα από τον διαιτητή Αρετόπουλο, ο Πλατανιάς επικράτησε 2-1 του Παναθηναϊκού.

Το Σάββατο ο Ατρόμητος κατάφερε έστω και στο τέλος να νικήσει 1-0 την Ξάνθη, ενώ με το ίδιο σκορ ο ΠΑΣ κατέβαλε την αντίσταση του ΟΦΗ.

Στο ΟΑΚΑ ένα λάθος του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου χάρισε ουσιαστικά στον Λεβαδειακό την επικράτηση με 1-0 για πρώτη φορά στην ιστορία του εκτός έδρας επί της ΑΕΚ.

Η 12η αγωνιστική ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση Πανθρακικός-Άρης τη Δευτέρα.

Αναλυτικά η 12η αγωνιστική:

Σάββατο, 24/11

Ατρόμητος-SKODA Ξάνθη 1-0

Ο... ξεχασμένος εδώ και καιρό Σωκράτης Φυτανίδης επανήλθε δριμύτερος και χάρισε τη νίκη στον Ατρόμητο στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων απέναντι στην Ξάνθη με 1-0. Καλύτεροι οι «κυανόλευκοι» στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, θα μπορούσε να προηγηθεί νωρίτερα. Στο 63’ κακώς δεν μέτρησε γκολ του Κούτσι, καθώς η μπάλα είχε περάσει την γραμμή. Για ένα εικοσάλεπτο εμφανίστηκε στο γήπεδο η Ξάνθη, η οποία είναι μπλεγμένη. Διαβάστε περισσότερα.



ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ 1-0

Ο Ντε Βινσέντι πέτυχε ακόμα μια γκολάρα τη φετινή σεζόν που ήταν αρκετή για να χαρίσει τους τρεις βαθμούς στον ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον ΟΦΗ με σκορ 1-0 για την 12η αγωνιστική. Σε εξαιρετικό μομέντουμ βρίσκονται οι Γιαννιώτες που πέτυχαν τη τρίτη σερί νίκη τους στο πρωτάθλημα και ανέβηκαν -έστω και προσωρινά- στην έκτη θέση της βαθμολογίας. Κακοί οι Κρητικοί στο πρώτο μέρος, ανέβηκαν στο δεύτερο, όμως δεν αρκούσε. Διαβάστε περισσότερα.



ΑΕΚ-Λεβαδειακός 0-1

Η ΑΕΚ της περασμένης εβδομάδας ήταν «φτου να μην τη ματιάσεις»! Αυτή που επέστρεψε σήμερα στο ΟΑΚΑ έκανε τον κόσμο της ν' αναφωνήσει «φτου κι απ’ την αρχή». Η «Ένωση» έχασε γκολ με το τσουβάλι στο πρώτο μέρος, ο Κωνσταντόπουλος έχασε την μπάλα από τα χέρια του στο τέλος και ο Ναπολεόνι (81') έδωσε τεράστια νίκη με 1-0 στον Λεβαδειακό. Διαβάστε περισσότερα.



Κυριακή, 25/11

Κέρκυρα-Βέροια (15:00, NovaSports 1)

Σε ένα παιχνίδι που αν μη τι άλλο είχε αρκετές συγκινήσεις, Κέρκυρα και Βέροια αναδείχθηκαν ισόπαλες στο ΕΑΚ στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Ωστόσο, το αποτέλεσμα δεν βόλεψε κανένα και του άφησε τελικά… πικραμένους. Από τη μία η Κέρκυρα πήρε μία ακόμα ισοπαλία, παρά την υπεροχή της. Από την άλλη η Βέροια πήρε τον έναν πολύτιμο βαθμό, αλλά δεν ξέφυγε από την προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Διαβάστε περισσότερα.



Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος 2-1

Με ώθηση από τη νέα ονομασία του γηπέδου του σε «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε 2-1 του Πανιωνίου και προσπέρασε τους Νεοσμυρνιώτες, μένοντας στη δεύτερη θέση μαζί με τον ΠΑΟΚ. Ο Ντε Μπλάσις στο πρώτο λεπτό και ο Ουσέρο στο 39’ τα γκολ των νικητών, ενώ μείωσε ο Κολοβός στο 82’ για την ομάδα του Ελευθερόπουλου, η οποία έδειξε για μια ακόμα φορά καλά στοιχεία. Διαβάστε περισσότερα.



Πλατανιάς-Παναθηναϊκός 2-1

Με τον Άγγελο Αναστασιάδη να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του, ο Πλατανιάς νίκησε στην Κρήτη 2-1 τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής. Οι «πράσινοι» επέστρεψαν στις κακές εμφανίσεις ωστόσο τα σφυρίγματα του διαιτητή Αρετόπουλου (ειδικά η λανθασμένη υπόδειξη πέναλτι στο δεύτερο γκολ των Κρητικών) έπαιξαν μεγάλο ρόλο ώστε να ηττηθούν. Διαβάστε περισσότερα.



ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1-1

Για 88’ λεπτά ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο. Από το 27’ ήταν μπροστά στο σκορ με ασύλληπτο σουτ του Τζεμπούρ. Όμως ο ΠΑΟΚ δεν τα παράτησε και με τους «ερυθρόλεκους» να μην εκμεταλλεύονται τις ευκαιρίες τους ισοφάρισε σε 1-1 στο φινάλε, με «δράστη» τον Αθανασιάδη. Διαβάστε περισσότερα.




Δευτέρα, 26/11

Πανθρακικός-Άρης (19:30, NovaSports 2)

Τελεία και… Παύλος! Ο ερχομός του Δερμιτζάκη σταμάτησε την κατηφόρα του Πανθρακικού και έκανε την ανηφόρα της παραμονής να μοιάζει λιγότερο «βουνό». Με παλικαρίσια εμφάνιση στην Ξάνθη (ισοπαλία με δέκα από το 23’) που ήρθε να προστεθεί στο τρίποντο με τον Αστέρα. Διότι τίποτα σ’ αυτή τη ζωή δεν χαρίζεται. Και το κατάλαβε για τα καλά ο Άρης, που επαναπαύτηκε στις καλές εμφανίσεις με Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, Βέροια και μετά τις «κολλητές» ήττες από Λεβαδειακό-ΠΑΣ, πάει ξανά στριμωγμένος στην Κομοτηνή.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σπάθας (Πειραιά)
ΒΟΗΘΟΙ: Σωτηρόπουλος (Αχαΐας), Δημητριάδης (Καστοριάς)

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής

Η επόμενη αγωνιστική (13η)

Σάββατο, 1/12

SKODA Ξάνθη-Αστέρας Τρίπολης (17:15, NovaSports 1)
Άρης-Ατρόμητος (17:15, NovaSports 2)
Ολυμπιακός-Πλατανιάς (19:30, NovaSports 2)

Κυριακή, 2/12

ΟΦΗ-Πανθρακικός (15:00, NovaSports 1)
Βέροια-ΠΑΟΚ (17:15, NovaSports 3)
Λεβαδειακός-Κέρκυρα (17:15, NovaSports 1)
Πανιώνιος-Παναθηναϊκός (19:30, NovaSports 1)

Δευτέρα, 3/12

ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα (19:30, NovaSports 1)

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube