Λίγα λεπτά διήρκησε το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, το οποίο έγινε χωρίς τον Γιάννη Αλαφούζο και αποφασίστηκε να γίνει η γενική συνέλευση των μετόχων στις 20 Δεκεμβρίου (11:00 πμ).

Τότε, θα συζητηθεί η αλλαγή του καταστατικού για τον καταρτισμό νέου διοικητικού συμβουλίου, το οποίο θα έχει λιγότερα μέλη. Πρόθεση είναι το 20μελές να γίνει πιο «ευέλικτο» και σε πρώτη φάση να γίνει 12μελές.

Όπως γράψαμε και παραπάνω, ο Αλαφούζος δεν παρευρεύθηκε στο Δ.Σ.. Ηταν στα γραφεία της ΠΑΕ, αλλά ασχολήθηκε με άλλα θέματα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να δώσει το «παρών» στο συμβούλιο, το οποίο, ούτως ή άλλως, ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα.

Δ. Δεσύλλας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πένθος για Σιλά, «έφυγε» η γυναίκα του - Τα συλλυπητήρια του Asteras Aktor

Τσακίρης: «Εξωφρενικό και εξοργιστικό να παίζει συνέχεια τόσο αργά η ΑΕΚ - Περισσότερες οι λύσεις για Νίκολιτς»

Νικολακόπουλος: «Το ερωτηματικό με τους δύο Πορτογάλους και τι εννοεί ο Μεντιλίμπαρ για το μέλλον του Ελ Κααμπί»

Αθανασίου: «Τα ανοικτά ζητήματα για την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού και η ξεχωριστή σημασία του βίντεο με Αντωνιάδη»

Παγκάκης: «Υποχρέωση η νίκη για τον Παναθηναϊκό, υπάρχουν ακόμα ανοικτοί στόχοι στην ομάδα»

Κετσετζόγλου: «Στον πάγκο Μάνταλος-Ελίασον, δεν περιμένουμε πολλές αλλαγές»

Μπέος: «Χρόνια είχα να δω τέτοιο σφάξιμο με βαμβάκι»

Το ρεπορτάζ για το ΠΑΟΚ-Άρης από Τσορμπατζόγλου-Σαββόπουλο: «Ίσως από τον πάγκο Κωνσταντέλιας και Μορόν»

Stoiximan Super League: Μάχες σε Τρίπολη, Λάρισα, Τούμπα και OPAP Arena

Africafoot: «Ο Ολυμπιακός απέρριψε πρόταση της Ναντ για τον Ελ Κααμπί»