Ο Τζορτζ Χιλ σκόραρε με τον Ντουάιτ Χάουαρντ κρεμασμένο από πάνω του στο ένα δέκατο του δευτερολέπτου πριν το τέλος και οι Πέισερς πέρασαν με 79-77 από την έδρα των Λέικερς παρά τους 40 πόντους του Κόμπι Μπράιαντ. Σούπερ εμφάνιση και ρεκόρ ριμπάουντ από τον Κέβιν Λοβ στη νίκη των Τίμπεργουλβς στο Σακραμέντο. Τι έγινε στα παιχνίδια που προηγήθηκαν.

Λος Άντζελες Λέικερς-Ιντιάνα Πέισερς 77-79

Με καλάθι του Τζορτζ Χιλ πάνω σε άμυνα του Ντουάιτ Χάουαρντ 0,1’’ πριν το τέλος οι Πέισερς πέρασαν με 79-77 από το Staples Center του Λος Άντζελες δίνοντας συνέχεια στη μιζέρια των Λέικερς. Ο Κόμπι Μπράιαντ πήγε να κερδίσει μόνο του το ματς, καθώς είχε 40 πόντους και ανάμεσά τους το τρίποντο με το οποίο είχε ισοφαρίσει 24’’ πριν το τέλος σε 77-77. Όμως ο τελευταίος λόγος ανήκε στους φιλοξενούμενους, που μετρούν τρεις σερί νίκες στην έδρα των Λέικερς μετά από ένα σερί έντεκα συνεχών χαμένων αγώνων εκεί από το 1999 και μετά.

Λέικερς (7-8): Μπράιαντ 40 (10 ριμπ., 10 λάθη), Χάουαρντ 17, Γκασόλ 10, Πις 4 (12 ριμπ.), Μόρις 1, Τζέιμισον 3, Χιλ 2, Ντιούχον, Μικς.

Πέισερς (7-8): Χιλ 19, Γουέστ 16 (10 ριμπ.), Τζορτζ 12, Μαϊνμί 11, Χίμπερτ 8, Γκριν 3, Όγκουστιν 3, Χάνσμπρο 3, Στίβενσον 4, Γιανγκ.

Σακραμέντο Κινγκς-Μινεσότα Τίμπεργουλβς 89-97

Με τέτοιον Κέβιν Λοβ οι Τίμπεργουλβς δεν ήταν δυνατό να μη βάλουν τέλος στο σερί πέντε ηττών τους. Ο ηγέτης των «λύκων» είχε 23 πόντους και 24 ριμπάουντ (φετινό ρεκόρ στο ΝΒΑ) οδηγώντας την ομάδα του στη νίκη με 97-89 επί των Κινγκς στο Σακραμέντο. Ο Λιούκ Ρίντναουρ με 18 και ο Νίκολα Πέκοβιτς με 16 πόντους πρόσφεραν επίσης πολλά στους φιλοξενούμενους, ενώ από 20 πόντους είχαν οι Ταϊρίκ Έβανς και Ντεμάρκους Κάζινς για τους «βασιλιάδες», που είχαν πλησιάσει στο καλάθι, 91-89, περίπου τρία λεπτά πριν το τέλος, αλλά δεν σκόραραν ξανά στο υπόλοιπο ματς.

Κινγκς (6-7): Κάζινς 20, Έβανς 20, Θόρντον 12, Τόμας 12, Τόμπσον 7, Μπρουκς 7, Σάλμονς 5, Χέιζ 2, Ρόμπινσον 2, Τζόνσον 2.

Τίμπεργουλβς (4-10): Λοβ 23 (24 ριμπ.), Ρίντναουρ 18, Πέκοβιτς 16, Κιριλένκο 14, Λι 10, Σβεντ 8, Κάνιγχαμ 6, Μπαρέα 2, Χάουαρντ.

Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube