Την αισιοδοξία του πως αν ο ΠΑΟΚ παρουσιαστεί σύμφωνα με τις δυνατότητές του μπορεί να πάρει την νίκη κόντρα στη Βέροια στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας εξέφρασε ο Παναγιώτης Γλύκος

Ο τερματοφύλακας του «Δικέφαλου του Βορρά» τόνισε πως στόχος τους είναι η μέγιστη συγκομιδή βαθμών και για αυτό θέλουν δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους.

Ακόμη, αναφέρθηκε και στο πριμ, δηλώνοντας πως η κίνηση του μεγαλομετόχου ήταν για να ανταμειφθεί προσπάθεια των παικτών.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο πλαίσιο της εκδήλωσης του ΠΑΟΚ στη μπουτίκ της Τούμπας:

Για την υποστήριξη του κόσμου:
«Η παρουσία τους εδώ είναι μία απόδειξη της αγάπης τους για μας. Ο κόσμος είναι πάντα κοντά μας και το έδειξε για μία ακόμη φορά την περασμένη Κυριακή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Για αυτό και εμείς πρέπει να τα δίνουμε όλα σε κάθε ματς, να κάνουμε ό,τι καλύτερο για να κερδίζουμε και αν δεν έρθει η νίκη, να ξέρουμε ότι δώσαμε το 100% των δυνατοτήτων μας» .

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και την αναμέτρηση κόντρα στη Βέροια:
«Στόχος μας είναι η μέγιστη συγκομιδή βαθμών. Πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να είμαστε συγκεντρωμένοι στο επόμενο ματς και να κοιτάζουμε την βαθμολογική μας συγκομιδή. Πολλές φορές γίνεται να έχεις καλή απόδοση χωρίς να κερδίσεις, αλλά όπως και να το κάνουμε μετράνε πάντα τ' αποτελέσματα και οι βαθμοί. Ασφαλώς και θέλουμε να κερδίσουμε στην Βέροια και νομίζω ότι αν εμφανιστούμε όπως μπορούμε θα τα καταφέρουμε. Μετά τα δύο ντέρμπι με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, σε γενικές γραμμές είμαστε καλά αγωνιστικά και είμαι αισιόδοξος για την έκβαση του παιχνιδιού ».

Για το πριμ μετά την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό:
«Το πριμ, δόθηκε για την προσπάθεια που έκανε η ομάδα και δεν έχει να κάνει με το τελικό αποτέλεσμα, το 1-1. Παρ' ότι χάναμε μέχρι το 87' δεν τα παρατήσαμε, προσπαθήσαμε ως το τέλος και ισοφαρίσαμε. Για αυτό φαντάζομαι ότι έγινε η κίνηση από τον μεγαλομέτοχο μας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επίσημο: Νέος προπονητής του Λεβαδειακού ο Ηλίας Χαραλάμπους

Ανάπτυξη, τελειώματα και… φωνές για «quality» από Νίστρουπ!

Νίστρουπ: «Ο Παναθηναϊκός είναι ένας κοιμώμενος γίγαντας με όλα τα εφόδια να φτάσει στην κορυφή»

Η «κιτρινόμαυρη» Άρτα υποδέχθηκε το τρόπαιο της πρωταθλήτριας ΑΕΚ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της Καλαμάτας για Γκώνια: «Ξεχωριστός άνθρωπος του ελληνικού ποδοσφαίρου»

Asteras AKTOR: Μάρκος και Παπαντωνόπουλος εντάχθηκαν στο τμήμα σκάουτινγκ των Αρκάδων

Τσακίρης: «Να μας πουν οι Ρώσοι τον τρόπο για Μπαρίνοφ - Δεν είναι η βασική επιλογή, ο Ριμπάλτα δουλεύει άλλη περίπτωση»

Παναθηναϊκός: Πένια, Τσάπρας, υψηλές θερμοκρασίες, δουλειά σε ανάπτυξη και άμυνα (vids)

Νικολακόπουλος: «Η διαφορά για τον Σμαΐλοβιτς και τι προκύπτει από Τουρκία για Άμραμπατ»

Αθανασίου: «Δεν ανησυχούν στον Παναθηναϊκό για τον Ντε Φράι - Πιέζει ο Φαν Ντρόγκελεν να έρθει»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.