Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Κώστας Αποστολόπουλος για τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, στο ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα.

Ο νεαρός επιθετικός χαρακτήρισε ονειρεμένη την πρώτη του συμμετοχή και τόνισε πως κρατάει το κεφάλι χαμηλά.

«Ήταν ένα καλό ντεμπούτο για εμένα. Ονειρεμένο. Το περίμενα πάρα πολύ καιρό. Ευχαριστώ τους προπονητές μου που μου έδωσαν την ευκαιρία, κρατάω το κεφάλι κάτω και συνεχίζω με πολλή δουλειά, έτσι ώστε να υπάρξουν κι άλλες ευκαιρίες».

Τι σκέφτηκες όταν σου είπε ο προπονητής σου ότι μπαίνεις;

«Δεν σκέφτηκα κάτι συγκεκριμένο. Προσπάθησα να εφαρμόσω τις οδηγίες που μου έδωσε. Χρειάζομαι δουλειά, θα προσπαθήσω να κερδίσω κι άλλες ευκαιρίες από τον προπονητή μου, προκειμένου κάποια στιγμή να ενσωματωθώ σε αυτή την ομάδα. Εγώ πιστεύω στις δυνατότητες μου κι όποτε μου ζητηθεί θα είμαι εκεί για να βοηθήσω».

Τι σημαίνει για σένα να παίζεις στην πρώτη ομάδα με παιδιά που ήσουν συμπαίκτης στην ακαδημία;

«Αρχικά να πω πως στην ακαδημία γίνεται τρομερή δουλειά. Οι προπονητές δίνουν το 100% κάθε μέρα και το αποτέλεσμα φαίνεται στο γήπεδο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΑΟΚ: Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ανακοινώθηκε η 4η αγωνιστική του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας - Τότε είναι το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Η αποθέωση στον Μάνταλο και η όμορφη στιγμή με Μπαλαμώτη: Η παρακάμερα της ΑΕΚ από την 8άρα με Πανσερραϊκό

Μάνταλος: «Είναι τιμή να φωνάζει ο κόσμος το όνομά μου - Τα χάλασε όλα ο τραυματισμός του Βάργκα»

Το «one man show» του Μάνταλου και η 8άρα της ΑΕΚ: Τα highlights από το πάρτι απέναντι στον Πανσερραϊκό

Νίκολιτς: «Ο Βάργκα δεν θα παίξει με Βόλο, ελπίζω να μη μείνει έξω για πολύ - Το μεγάλο όπλο μας είναι η ενότητα»

Ο Νίκολιτς επιβεβαίωσε την πρόθεση της ΑΕΚ να ζητήσει αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο

Εκνευρισμένος ο Νίκολιτς στο γκολ του Πανσερραϊκού, παρά την οκτάρα της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Το σόου του Μάνταλου, η πεντάδα των μικρών και ο τραυματισμός του Βάργκα που τον θέτει εκτός με Βόλο»

Ο Πανσερραϊκός γνώρισε τη βαρύτερη ήττα της ιστορίας του - Σε μαύρο φόντο το σήμα του συλλόγου στα social media!