Οι πολλές μετακινήσεις της αποστολής της Κέρκυρας, η οποία χθες αγωνίστηκε με τον Τύρναβο (επικράτησε με 2-0) για το Κύπελλο Ελλάδας και την Κυριακή (2/12) θα φιλοξενηθεί στην έδρα του Λεβαδειακού στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, ανάγκασαν την ομάδα να μείνει στη Λάρισα.

Ο τεχνικός των Φαιάκων, Άκης Μάντζιος, αποφάσισε η αποστολή να μην επιστρέψει στην Κέρκυρα και να μείνει στη Λάρισα ώστε να μην χαθούν προπονήσεις.

Μάλιστα, οι παίκτες της Κέρκυρας θα προπονούνται στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΛ στα Δένδρα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γρηγορίου: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω ό,τι έχει γίνει - Να βρούμε γκολ για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη»

Χωρίς Κίνι, αλλά με Μήτογλου κόντρα στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR