Ενδιαφέρον ματς αναμένεται το Σάββατο στο Ζηρίνειο ανάμεσα στην Κηφισιά και τον Παναθηναϊκό για την όγδοη αγωνιστική της Α1 βόλεϊ των ανδρών καθώς οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην ένατη θέση με έξι βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι αντιμετωπίζουν αρκετά αγωνιστικά προβλήματα, τα οποία προκαλούν πονοκέφαλο τον προπονητή τους. Συγκεκριμένα ο Κώστας Αρσενιάδης δύσκολα θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει τον Νίκο Δεληπρίμη, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Μπέλλου για αυτό και όπως σχολίασε:

«Δεν μπορώ να πω πολλά για το παιχνίδι, αφού αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν ξέρω ακόμη με ποια σύνθεση θα αγωνιστούμε. Έχουμε προβλήματα, αλλά είναι ένα πολύ σημαντικό ματς και πρέπει να βρούμε λύσεις απέναντι σε έναν αντίπαλο που έρχεται από μια σημαντική νίκη».

Από την άλλη στο «τριφύλλι» επικρατεί καλό κλίμα μετά τις τελευταίες θετικές εμφανίσεις, με τον νεαρό ακραίο της ομάδας, Θανάση Πρωτοψάλτη να τονίζει ότι: «Αυτό που ξεκινήσαμε στο ματς με τον Παμβοχαϊκό και συνεχίστηκε με τον ΠΑΟΚ, είναι το πρόσωπο που θέλουμε να δείξουμε και κόντρα στην Κηφισιά, σε ένα κρίσιμο ματς όπου στόχος είναι το τρίποντο. Η Κηφισιά είναι μια καλή κι ανταγωνιστική ομάδα, αλλά εμείς μετά από αρκετό καιρό δεν έχουμε πλέον προβλήματα τραυματισμών, δουλεύουμε σωστά στην προπόνηση κι αυτό μας βγαίνει σιγά, σιγά στο παιχνίδι».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παναθηναϊκός-Φλοίσβος: Τελικός στη Λάρισα με ξεκάθαρο φαβορί που πρέπει να... προσέχει!

Επική ανατροπή κόντρα στον Πανιώνιο για τον Φλοίσβο και… ραντεβού με τον Παναθηναϊκό στον τελικό Κυπέλλου!

Ανδρεόπουλος: «Είχαμε προετοιμάστει σωστά για το παιχνίδι - Ας μην το... ματιάζουμε για τον τελικό, δεν θα πω κάτι»

Οι γνωστοί σου… άσοι: Παναθηναϊκός με «φαρμακερό» σερβίς, σάρωσε τον ΟΦΗ και φουλάρει για το Κύπελλο

Λαζάρo στο sport-fm.gr: «Απίθανη ατμόσφαιρα των φίλων του Παναθηναϊκού - Είμαι πολύ χαρούμενη για το τρόπαιο»

Στον Παναθηναϊκό και τη νέα σεζόν ο Κιαπίνι!

Βγαίνουν οι δύο φιναλίστ του Κυπέλλου βόλεϊ ανδρών

Κιαπίνι: «Δεν ελέγξαμε τον ρυθμό, αλλά αισθάνομαι περήφανος»

Ρόγκα: «Δεν πιστέψαμε όσο έπρεπε στις δυνατότητές μας - Περήφανη που είμαι μέλος του Παναθηναϊκού»

Τάνη στο sport-fm.gr: «Μοναδική η στήριξη του κόσμου του Παναθηναϊκού - Θα δώσουμε τα πάντα για το πρωτάθλημα»